Masina de spalat rufe Samsung WW70T4020EE/LE pareri si review

? Samsung WW70T4020EE/LE - 7 Kg, Clasa A+++, 12 programe, 1200 rpm, 54/74 dB
Samsung WW70T4020EE/LE

Product Name: Samsung WW70T4020EE/LE

Product Description: Samsung WW70T4020EE/LE este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 12 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm care poate fi setata in 3 trepte.

Brand: Samsung

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.45)
4.7

Sumar

Samsung WW70T4020EE/LE este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica excelenta si o gama variata de cicluri de spalare. Display-ul digital mare, programul de igienizare cu abur si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din protofoliul Samsung.

Pros

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ motor inverter cu eficienta energetica A+++

+ consum redus de apa

+ 12 cicluri de spalare

+ program de igienizare cu abur

+ functii si optiuni moderne

Cons

– viteza de centrifugare poate fi setata in doar 3 trepte

– nivelul zgomotului de stoarcere este destul de ridicat

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania sud-coreeana Samsung are in portofoliu unele din cele mai inovatoare aparate electrocasnice mari de pe piata. Masinile de spalat rufe, combinele frigorifice sau uscatoarele de rufe produse de Samsung utilizeaza tehnologii moderne care reduc consumul energetic si le imbunatatesc performantele. Mai mult, cele mai noi modele dispun de designuri elegante cu display-uri digitale care pot fi integrate foarte usor in apartamente si case cu amenajare moderna. Un astfel de aparat electrocasnic performant produs de Samsung este si masina de spalat rufe a carei prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

Samsung WW70T4020EE/LE

Masina de spalat rufe de generatie noua

Masina de spalat rufe Samsung WW70T4020EE/LE are un design modern din care ies in evidenta display-ul digital si hubloul cu rama supradimensionata. Hubloul are directia de deschidere clasica, spre dreapta, si un diametru generos care permite incarcarea usoara chiar si a hainelor, pledurilor sau paturilor mai voluminoase. Dimensiunile masinii sunt de 60 x 55 x 85 cm iar capacitatea de incarcare este de 7 Kg, fiind un model destinat utilizarii de familiile formate din 3-4 persoane. 

Motor digital inverter economic

Samsung WW70T4020EE/LE are un motor digital inverter cu o fiabilitate excelenta, fapt confirmat de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. Consumul energetic anual de 157 kWh este incadrat in cea mai eficienta clasa, A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 8 lei. Pe langa eficienta energetica buna, acest model are si un consum foarte redus de apa, cantitatea anuala de 7400 litri fiind mult mai redusa in comparatie cu cea a unui model de generatie mai veche. Viteza de centrifugare poate fi setata in 3 trepte intre 400 si 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad rezonabil de umiditate dupa spalare si stoarcere. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta are o valoare de 54 dB pentru spalare si poate ajunge pana la 74 dB pentru stoarcerea la viteza maxima. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Masina de spalat rufe Samsung WW70T4020EE/LE

12 cicluri de spalare

Panoul de control contine un selector rotativ elegant pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj albastru incadrat de 7 butoane pentru pornire/oprire, pauza si diferite functii si optiuni. Cele 12 cicluri de spalare includ atat optiuni pentru anumite tesaturi (bumbac, sintetice, lana, delicate) cat si pentru haine colorate sau pentru lenjerie de pat. In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de 15 minute si unul cu abur pentru indepartarea 99.9% dintre bacteriile si alergenii din haine. Dintre functiile optionale cele mai utile sunt inmuierea, prespalarea, pornirea intarziata sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ motor inverter cu eficienta energetica A+++

+ consum redus de apa

+ 12 cicluri de spalare

+ program de igienizare cu abur

+ functii si optiuni moderne

Puncte slabe

– viteza de centrifugare poate fi setata in doar 3 trepte

– nivelul zgomotului de stoarcere este destul de ridicat

Concluzii

Concluzionand, Samsung WW70T4020EE/LE este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica excelenta si o gama variata de cicluri de spalare. Display-ul digital mare, programul de igienizare cu abur si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din protofoliul Samsung.