Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST G362D-S review

  • Consum
    (5)
  • Eficienta
    (4.6)
  • Pret
    (4.8)
4.8

Sumar

Candy CST G362D-S este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu programe eficiente si un consum redus de energie. Meniul intuitiv cu display electronic, functiile si optiunile utile dar mai ales pretul accesibil fac din aceasta masina de spalat o alegere excelenta chiar si pentru persoanele cu un venit mai redus.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca va ganditi sa achizitionati o masina de spalat rufe cu incarcare verticala pentru a economisi spatiu trebuie sa stiti ca aceste masini de spalat au si alte avantaje inafara dimensiunilor reduse. De exemplu, masinile de spalat rufe cu incarcare verticala au cicluri de spalare mai scurte, au un consum mai redus de energie pentru programele cu temperatura scazuta a apei si permit o incarcare mai facila a hainelor mai voluminoase. In plus, masinile de spalat cu incarcare verticala moderne vor utiliza toate functiile si tehnologiile noi utilizate de masinile de spalat cu incarcare frontala. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe eficienta care este produsa de compania italiana Candy.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST G362D-S

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala moderna

Candy CST G362D-S este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu un design asemanator cu alte modele lansate de producatorul italian in ultima perioada. Latimea masinii de doar 40 cm permite instalarea intr-o debara, pe un hol ingust sau chiar intr-o baie de mici dimensiuni. Acest model are o capacitate de incarcare de 6 Kg, fiind potrivit pentru familiile care au cel mult un copil. Zgomotul de spalare este destul de redus, avand o valoare de 61 dB, iar cel pentru centrifugare la viteza maxima poate ajunge la 77 dB, astfel ca nu va trebui sa spalati rufe dimineata pentru a nu deranja celelalte persoane din casa.

Consum si eficienta

Candy CST G362D-S are un consum anual de energie de 153 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Eficienta de spalare este foarte buna fiind incadrata in clasa A insa centrifugarea este mai putin eficienta fiind incadrata in clasa B. Centrifugarea la nivelul maxim de 1200 de rotatii pe minut permite uscarea mai rapida a rufelor care au un grad de umezeala mai redus dupa spalare.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Consum Candy CST G362D-S

Meniu si programe

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare situat in partea dreapta si un afisaj cu LED si 6 butoane mici pentru selectarea diferitelor functii si optiuni. Acest model are 15 programe de spalare care vor putea sa fie personalizate modificand setari precum viteza de centrifugare sau temperatura de spalare a rufelor. Cel mai scurt program are o durata de 14 minute, insa il veti putea prelungi pana la 30 sau 44 de minute pentru a putea spala rapid o cantitate mai mare de haine.

Una din cele mai interesante functii este Kg detector care adapteaza consumul de energie si apa in functie de cantitatea de rufe incarcate in masina. Controlul masinii de spalat se poate face si prin intermediul aplicatiei Smart Touch instalate pe smartphone, in timp ce functia de programare intarziata va permite sa spalati rufele atunci cand sunteti la serviciu sau la cumparaturi.

Puncte tari

+ consum redus de energie

+ eficienta buna la spalare si centrifugare

+ numar mare de programe de spalare

+ conectivitate wi-fi si functie smart

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Candy CST G362D-S este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu programe eficiente si un consum redus de energie. Meniul intuitiv cu display electronic, functiile si optiunile utile dar mai ales pretul accesibil fac din aceasta masina de spalat o alegere excelenta chiar si pentru persoanele cu un venit mai redus.