Masina de spalat rufe Samsung WW60J3280LW1LE review

Samsung WW60J3280LW1LE
  • Consum
    (4.5)
  • Programe si functii
    (4.2)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.4

Sumar

Samsung WW60J3280LW1LE este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte, o capacitate redusa de incarcare si un design minimalist. Eficienta energetica buna, functiile si optiunile suplimentare si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Samsung.

Desi este mai cunoscuta pentru smartphonuri-le si televizoarele pe care le produce, compania sud-coreeana Samsung are in oferta si aparate electrocasnice cu performante excelente. Astfel, veti gasi combine frigorifice, masini de spalat rufe si vase sau plite si cuptoare produse de Samsung care au atat un design atragator cat si o eficienta energetica foarte buna. In plus, cele mai noi modele utilizeaza tehnologii moderne dezvoltate de compania sud-coreeana care imbunatatesc performantele si le cresc fiabilitatea. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe produsa de Samsung care ofera un raport foarte bun intre calitate si pret.

Masina de spalat rufe slim Samsung WW60J3280LW1LE

Masina de spalat rufe slim

Samsung WW60J3280LW1LE este o masina de spalat rufe slim cu design simplu de culoare alba si hulou cu sticla transparenta si rama groasa. Directia de deschidere a hubloului este spre stanga iar diametrul este destul de larg pentru a permite incarcarea usoara a hainelor, paturilor si lenjeriilor mai mari. Dimensiunile acestui model sunt de 40 x 60 x 85 cm iar capacitatea de incarcare este de 6 Kg, fiind un model potrivit pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii. 

Eficienta energetica A++

Samsung WW60J3280LW1LE are un motor cu un consum energetic anual incadrat in clasa de eficiena A++, costul lunar estimativ pentru cei 14.41 kWh fiind de aproximativ 9.5 lei. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad rezonabil de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului de spalare de 61 dB este destul de ridicat insa cel de centrifugare poate ajunge pana la 76 dB, nefiind indicat sa spalati rufele la ore nepotrivite pentru a nu va deranja vecinii. 

Panou de control intuitiv

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ transparent utilizat pentru selectarea ciclului de spalare, un display digital cu afisaj albastru sub care se afla 5 butoane pentru activarea unor functii si optiuni si doua butoane pentru pornire/oprire si pauza. Acest model dispune de 8 programe de spalare pentru anumite tesaturi (bumbac, sintetice, lana sau denim) dar si pentru hainele bebelusilor sau echipamentele sportive. Exista si un program de spalare rapida cu durata de 15 minute care insa se va putea utiliza pentru o cantitate redusa de rufe mai putin murdare. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Samsung WW60J3280LW1LE

Functii si optiuni utile

Panoul de control permite si modificarea temperaturilor (intre 20 si 95 de grade Celsius) si a vitezei de centrifugare in 4 trepte dar si activarea unor optiuni suplimentare precum spalarea intensiva si prespalarea pentru rufele foarte murdare sau clatirea suplimentara. Functiile suplimentare permit blocarea accesului copiilor la meniu sau amanarea finalizarii programului de spalare pana la 19 ore. 

Puncte tari

+ design minimalist

+ dimensiuni compacte

+ consum redus de energie

+ panou de control cu display digital

+ sisteme si functii moderne

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– numar redus de programe de spalare

– nivel ridicat al zgomotului de centrifugare

Concluzii

In concluzie, Samsung WW60J3280LW1LE este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte, o capacitate redusa de incarcare si un design minimalist. Eficienta energetica buna, functiile si optiunile suplimentare si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Samsung.

Manual Samsung WW60J3280LW1LE