Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S - Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S

Product Name: Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S

Product Description: Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 16 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Candy

 • Design
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si conectivitatea Wi-Fi sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe comercializata sub brandul Candy.

Pros

+ panou de control tactil; + conectivitate Wi-Fi si Bluetooth; + eficienta energetica incadrata in clasa A; + viteza mare de centrifugare; + 16 cicluri de spalare; + functii si sisteme moderne;

Cons

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de mare; – doar 4 trepte de centrifugare.

Masinile de spalat rufe de generatie noua au numeroase avantaje in comparatie cu cele mai vechi, dintre care cel mai important este consumul mai redus de energie. In plus, motoarele acestor masini sunt mai silentioase, iar gama de programe este mai variata, permitand spalarea eficienta a diferitelor tipuri de articole. Nu in ultimul rand designul este unul modern, permitand integrarea facila intr-o locuinta noua sau renovata. Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S este o astfel de masina de spalat rufe de generatie noua, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S

Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S are un design interesant, cu o carcasa alba si un hublou mare cu rama de aceeasi culoare. Hubloul este amplasat mai sus pentru a permite incarcarea si descarcarea facila a rufelor. In interior, cuva din inox si paletele cu design special asigura protejarea tesaturilor si spalarea eficienta a acestora. 

Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind potrivita pentru familiile care sunt formate din 4-5 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 60 x 53 x 85 cm, astfel ca nu trebuie sa ii alocati un spatiu foarte mare pentru instalare. Alte modele de masini de spalat rufe cu o capacitate similara de incarcare pe care le-am analizat recent sunt: Samsung WW90T534DAT/S7 sau Beko B3WFU7922WB.

Motor, eficienta energetica si centrifugare

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Eficienta energetica Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S

Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S are un motor inverter de generatie noua, care are o eficienta energetica excelenta, incadrata in cea mai buna clasa: A. Un ciclu de spalare standard are un consum de doar 0.49 kWh si de 46 litri de apa si are o durata de 3 ore si 48 de minute. Viteza maxima de centrifugare poate fi setat in doar 4 trepte intre 400 si 1400 RPM, rufele avand un grad destul de scazut de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul maxim al zgomotului poate atinge 77 dB, putand sa fie deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

Panou de control si programe

Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S

Panoul de control inovativ contine un display digital cu selectoare tactile in partea centrala si un disc rotativ in partea dreapta. Gratie conectivitatii Wi-Fi si Bluetooth veti putea sa controlati masina prin intermediul aplicatiei Simply Fi pentru smartphone. Acest model dispune de 16 cicluri de spalare precum: Bumbac, Mixte, Sintetice, Delicate, Echipament sportiv, Daily Hygiene, 20°C, Eco 40-60°C,  Spalare manuala, Lana sau 3 programe rapide cu durata intre 14 si 44 de minute. 

Tehnologii, functii si garantie

Pe langa conectivitatea Wi-Fi acest model utilizeaza si alte tehnologii, si sisteme moderne precum:

 • Kilo Detector – regleaza automat cantitatea de apa si durata programului de spalare in functie de cantitatea de rufe introduse in masina;
 • Mix Power System – asigura injectarea unei solutiid e apa cu detergent in tesaturi pentru curatarea eficienta a petelor chiar si la o temperatura mai redusa;
 • Steam – elimina alergenii din haine cu ajutorul aburului fierbinte;
 • Calcare usoara – utilizeaza aburul pentru a preveni formarea cutelor;
 • Pornire intarziata – permite programarea spalarii rufelor intr-un interval de maximum 24 de ore.

Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni, pe care insa o puteti prelungi la un cost suplimentar in momentul achizitiei.

Puncte tari

+ panou de control tactil;

+ conectivitate Wi-Fi si Bluetooth;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ viteza mare de centrifugare;

+ 16 cicluri de spalare;

+ functii si sisteme moderne;

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de mare;

– doar 4 trepte de centrifugare.

Concluzii

In concluzie, Candy Rapido RO1494DWMCE/1-S este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si conectivitatea Wi-Fi sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe comercializata sub brandul Candy.

button-3