Masina de spalat rufe Indesit ITWD61252WEU review

  • Consum
    (4.6)
  • Eficienta
    (4.7)
  • Pret
    (4.6)
4.6

Dimensiunile locuintelor noi sunt din ce in ce mai mici astfel ca si producatorii de mobilier si electrocasnice au fost nevoiti sa se adapteze. Mobilierul multifunctional este foarte cautat iar aparatele electrocasnice care necesita un spatiu mai mic sunt din ce in ce mai populare. In ceea ce priveste masinile de spalat rufe, cele mai potrivite pentru un apartament mic sunt cele cu incarcare verticala sau cele slim cu incarcare frontala. Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala au si alte avantaje pe langa dimensiunile inguste precum usurinta de incarcare a rufelor sau nivelul mai redus al zgomotului sau al vibratiilor. In continuare va vom prezenta o masina de spalat cu incarcare verticala cu performante excelente de la producatorul italian Indesit.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Indesit

Masina de spalat rufe Indesit ITW D 61252 W

Eicienta si consum redus

Indesit ITWD61252WEU este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala si un design clasic de culoare alba. Masina de spalat are o latime de doar 60 cm astfel ca o veti putea instala cu usurinta intr-o debara, pe un hol, sau chiar in baie. Capacitatea maxima de incarcare a masinii este de 6 Kg, fiind potrivita pentru o familie fara copii.

Consumul de energie este unul redus, masina consumand doar 0.53 kWh pentru un ciclu de spalare la 40 de grade Celsius si 0.75 kWh pentru un ciclu la 60 de grade Celsius. Acest consum este incadrat in clasa de eficienta energetica A++. Eficienta energetica pentru spalare este incadrata in clasa A, in timp ce cea pentru centrifugare la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut este incadrata in clasa B, rufele avand o umiditate reziduala de 53% dupa spalare.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Consum Indesit ITW D 61252 W

Control intuitiv

Panoul de control este situat in spatele capacului si este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, un afisaj digital si patru butoane pentru modificarea diferitelor setari precum temperatura de spalare sau viteza de centrifugare. Nivelul de zgomot este unul destul de ridicat avand in vedere dimensiunile masinii, valorile de 59 dB pentru spalare si 76 dB pentru centrifugare putand fi deranjante pentru celelalte persoane din casa.

Programe si functii

Indesit ITWD61252WEU are 18 programe de spalare precum bumbac, sintetice, rufe delicate sau jeans, iar durata unui program standard este de 210 minute. Masina beneficiaza de o functie de pornire intarziata cu 2, 4, 6 sau 8 ore astfel ca veti putea spala rufele in timp ce faceti cumparaturile sau sunteti la serviciu. Daca doriti sa economisiti energie veti putea activa functia Energy Saver care va reduce temperatura de spalare a rufelor pana la 30 de grade Celsius, diminuand astfel si consumul de energie.

Puncte forte

+ Consum redus

+ Numar mare de programe

+ Dimensiuni compacte

+ Meniu intuitiv

Puncte slabe

 – Nivel destul de ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, Indesit ITWD61252WEU este o masina de spalat cu incarcare verticala eficienta, cu dimensiuni reduse si un consum scazut de energie. Meniul intuitiv, numarul mare de programe si functii disponibile si pretul accesibil din aceasta perioada sunt alte atuuri in favoarea acestei masini de spalat.