Masina de spalat rufe Electrolux EWT1264ILW review

  • Consum
    (5)
  • Tehnologii
    (4.5)
  • Pret
    (4.7)
4.7

Sumar

Electrolux EWT1264ILW este o masina de spalat cu incarcare verticala eficienta, economica si silentioasa. Programele numeroase de spalare, meniul intuitiv si functiile si tehnologiile cu ajutorul carora puteti sa personalizati usor orice program sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati. In plus, raportul calitate pret este unul foarte bun, mai ales daca o veti gasi la oferta.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Desi exista sute de marci si modele de masini de spalat toate acestea pot fi incadrate in doar doua categorii: masini cu incarcare frontala si masini cu incarcare verticala. Masinile cu incarcare frontala permit incarcarea rufelor prin hubloul aflat in partea din fata a masinii si sunt mai intalnite in Europa. Masinile cu incarcare verticala permit incarcarea rufelor prin partea superioara iar spalarea se face prin rotirea cuvei pe o axa verticala. Acest tip de masini de spalat sunt mai populare in tarile din America de Nord si de Sud sau chiar in Australia si Noua Zeilanda. In Europa masinile de spalat cu incarcare verticala reprezinta aproximativ 10% din totalul masinilor de spalat rufe, dar acest procent este in crestere astfel ca ne putem astepta ca tot mai multi producatori de electrocasnice sa aiba in oferte aceste produse.

Masina de spalat Electrolux EWT1264ILW

Eficienta energetica ridicata

Electrolux EWT1264ILW este o masina de spalat cu incarcare verticala cu un design clasic de culoare alba. Dimensiunile de 89 x 40 x 60 cm va vor ajuta sa depozitati masina de spalat chiar si in spatii mai inguste, unde o masina cu incarcare verticala nu ar incapea. Aceasta masina de spalat are o capacitate de 6 kg, fiind potrivita pentru o familie medie fornata din 3-4 membri si are o viteza de centrifugare de 1200 rpm.  Masina de spalat rufe EWT1264ILW are o eficienta energetica ridicata, fiind incadrata in cea mai buna clasa energetica, A+++. Consumul anual de energie este doar 150 kWh, in timp ce consumul anual de apa de 8990 litri. Eficienta la stoarcere este incadrata in clasa B, astfel ca rufele vor avea 53% umiditate reziduala atunci cand le scoateti din masina. Nivelul zgomotului este de asemenea unul destul de redus, avand o valoare de 57 dB pentru spalare si 76 dB pentru centrifugare la viteza maxima.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Consum masina de spalat Electrolux EWT1264ILW

Meniu intuitiv si usor de folosit

Panoul de control este situat in partea superioara a masinii de spalat si este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programelor, un afisaj cu LCD si mai multe butoane cu ajutorul carora veti putea personaliza programele existente. Electrolux EWT1264ILW are un numar de 14 programe de spalare precum rufe delicate, lenjerie, jeans sau produse din bumbac sau lana. Masina de spalat este prevazuta cu o usa cu deschidere lenta pentru a preveni eventualele accidente, iar tamburul va fi asezat cu deschiderea inspre usa la finalizarea programelor de spalare. Functia TimeManager va permite sa modificati durata unui ciclu de spalare in functie de preferinte, iar cu ajutorul functiei de pornire intarziata veti putea spala rufele si atunci cand sunteti la serviciu. In plus, cu ajutorul tehnologiei Fuzzy Logic, masina de spalat va adapta consumul de energie si de apa in functie de cantitatea de rufe incarcate. Masina de spalat are 2 picioruse fixe si 2 reglabile, astfel ca va trebui sa o fixati foarte bine pentru a evita trepidatiile si balansul care pot duce la disfunctionalitati.

Concluzii

Electrolux EWT1264ILW este o masina de spalat cu incarcare verticala eficienta, economica si silentioasa. Programele numeroase de spalare, meniul intuitiv si functiile si tehnologiile cu ajutorul carora puteti sa personalizati usor orice program sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati. In plus, raportul calitate pret este unul foarte bun, mai ales daca o veti gasi la oferta.