Bosch WAJ24063BY, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A+++, 1200 RPM – Pareri si Review

? Bosch WAJ24063BY - 8 Kg, Clasa A+++, 15 programe, 1200 rpm, 52/76 dB
Masina de spalat rufe Bosch WAJ24063BY

Product Name: Bosch WAJ24063BY

Product Description: Bosch WAJ24063BY este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++ si capacitate de incarcare de 8 Kg. Masina are o viteza maxima de 1200 rpm si o gama variata de cicluri de spalare.

Brand: Bosch

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Bosch WAJ24063BY este o masina de spalat rufe cu motor puternic si durabil si cu o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, functiile si sistemele moderne si extragarantia oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Bosch. 

Pros

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ gama variata de programe

+ functii si sisteme moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– durata programelor standard este mare

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 rpm

Aparatele electrocasnice mari trebuie sa aiba o fiabilitate foarte buna care sa le asigura o durata de utilizare mai mare de 10 ani. Electrocasnicele produse de companiile germane sunt printre cele mai fiabile, fapt confirmat si de garantia extinsa oferita pentru anumite compomente sau pentru intreg produsul. Pe langa fiabilitatea buna, cele mai noi electrocasnice produse de companii precum Bosch, Miele sau Liebherr utilizeaza si tehnologii care eficientizeaza consumul energetic si le imbunatatesc performantele. Un astfel de aparat electrocasnic fiabil este si masina de spalat Bosch WAJ24063BY ale carei principale caracteristici le veti gasi in cele ce urmeaza.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Bosch WAJ24063BY

Bosch WAJ24063BY – masina de spalat rufe cu izolatie buna

Masina de spalat rufe Bosch WAJ24063BY are un design clasic alb, un hublou cu rama argintie si pereti laterali AntiVibration. Diametrul de 30 cm al hubloului si unghiul de deschidere de 140 grade faciliteaza incarcarea rapida a hainelor si a altor articole mai voluminoase. Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 8 Kg si dimensiuni de 54.6 x 59.8  x 84.8 cm, putand fi instalat atat pe un hol mai mare cat si sub blatul din bucatarie.

Motor economic EcoSilence Drive

Bosch WAJ24063BY dispune de un motor EcoSilence Drive care este atat economic si silentios dar si durabil. Consumul energetic anual bazat pe 220 de cicluri de spalare este de de 175 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de 9 lei. Eficienta energetica la centrifugare este de asemenea buna (clasa B pe o scara de la A la G) iar consumul anual estimativ de apa de 9900 litri este destul de scazut. Viteza maxima de centrifugare nu este foarte ridicata (1200 rpm), rufele avand un grad de umiditate de 53% dupa spalare si stoarcere. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta variaza intre 52 dB pentru spalare si 76 dB pentru centrifugarea la viteza maxima.

Panou de control intuitiv

Controlarea masinii se face prin intermediul selectorului rotativ din partea centrala (pentru alegerea ciclului de spalare) si a butoanelor aflate sub display-ul digital (pentru functii si optiuni suplimentare). Acest model dispune de 15 cicluri de spalare impartite in 2 categorii: standard (bumbac, delicate, lana, EasyCare) si speciale (apretare, extra clatire, centrifugare, rapid si super rapid). Durata unui program standard este de 225 de minute si scade la 190 de minute in cazul unei incarcaturi partiale).

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Bosch WAJ24063BY

Functii si optiuni moderne

Acest model dispune de mai multe functii moderne precum Reload care permite adaugarea sau scoaterea unor articole in timpul programului de spalat sau SpeedPerfect care reduce timpul de spalare cu pana la 65%. In plus, ca si alte masini de spalat rufe produse de Bosch precum Bosch WAN24164BY sau Bosch WAU28R60BY, si acest model este dotat cu sisteme moderne ca de exemplu controlul electronic al balansului, detectarea spumei reziduale sau siguranta impotriva accesului copiilor. Confirmarea fiabilitatii si a calitatii materialelor acestei masini de spalat este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ gama variata de programe

+ functii si sisteme moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– durata programelor standard este mare

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 rpm

Concluzii

In concluzie, Bosch WAJ24063BY este o masina de spalat rufe cu motor puternic si durabil si cu o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, functiile si sistemele moderne si extragarantia oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Bosch. 

Manual de utilizare Bosch WAJ24063BY

Tags: