Candy AQUA 1142DRE/2-S, Masina de spalat rufe slim, 4 Kg, Clasa F, 1100 RPM – Pareri si Review

▷ Review Candy AQUA 1142DRE/2-S - 4 Kg, Clasa F, 1100 RPM, 80 dB - Pareri
Masina de spalat rufe Candy AQUA 1142DRE/2-S

Product Name: Candy AQUA 1142DRE/2-S

Product Description: Candy AQUA 1142DRE/2-S este o masina de spalat rufe compacta cu o capacitate de incarcare de 4 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa F. Masina dispune de 16 programe de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1100 RPM.

Brand: Candy

 • Design
  (4.2)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.1

Sumar

Candy AQUA 1142DRE/2-S este o masina de spalat rufe co o capacitate redusa de incarcare si dimensiuni compacte. Gama variata de programe, functiile utile si pretul redus din aceasta perioada fac dina aceasta masina de spalat rufe slim produsa de Candy o alegere excelenta pentru locuintele mici.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control simplu;

+ 16 cicluri de spalare;

+ functii utile;

+ raport corect intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa F;

– nivel ridicat al zgomotului.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Garsonierele sau apartamentele mici necesita aparate electrocasnice compacte, pentru utilizarea cat mai eficienta a spatiului disponibil. De exemplu, o masina de spalat rufe slim, cu o capacitate mai mica de incarcare, va putea sa fie instalata si intr-o baie mai mica, sau pe un hol mai ingust. In functie de buget, veti putea sa alegeti o masina de spalat rufe cu mai putine programe si functii de baza, sau una mai performanta, care utilizeaza tehnologii moderne. Candy AQUA 1142DRE/2-S este o masina de spalat rufe cu o capacitate redusa de incarcare, iar in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Masina de spalat rufe Candy AQUA 1142DRE/2-S

Candy AQUA 1142DRE/2-S – masina de spalat rufe compacta

Candy AQUA 1142DRE/2-S este o masina de spalat rufe cu dimensiuni mai mici si un design actual, cu o carcasa alba si hublou cu rama gri inchis. Hubloul este situat putin mai sus in comparatie cu alte modele, facilitand incarcarea si descarcarea rufelor. In interior, tamburul din inox si forma speciala a paletelor asigura o spalare eficienta a hainelor, fara deteriorarea tesaturilor. 

Acest model are o inaltime de doar 70 cm, fiind cu 15 cm mai mica decat un model standard, astfel ca se poate instala chiar sub chiuveta din baie. In plus, masina este si slim, avand o adancime de doar 44 cm. Capacitatea de incarcare este de doar 4 Kg, fiind ideala pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii. Alte masini de spalat rufe slim cu o capaciate mai redusa de incarcare sunt: Heinner Slim HWM-H6010E sau Heinner Slim HWM-H6010SE+++.

Nivel ridicat al zgomotului

Candy AQUA 1142DRE/2-S are un motor cu o eficienta energetica nu foarte buna, care este incadrata doar in clasa F, pe o scara de la A la G. Cu toate acestea, avand in vedere capacitatea de incarcare mai redusa, un ciclu standard are un consum de 0.69 kWh, 35 litri de apa si dureaza 2 ore si 57 de minute. Viteza maixima de centrifugare este de 1100 de rotatii pe minut, astfel ca rufele vor avea un grad de umiditate mai mare dupa spalare si stoarcere. Nivelul maxim al zgomotului este de 80 dB, nefiind indicat sa spalati rufele dimineata devreme sau seara tarziu pentru a nu deranja vecinii.

Candy AQUA 1142DRE/2-S

16 cicluri de spalare

Panoul de control este simplist, fiind format dintr-un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj rosu. Acest model dispune de 16 programe organizate in functie de tipul articolelor (camasi, sport) sau al tesaturilor (lana, bumbac, delicate). In plus, exista si 3 programe rapide, cu durata de 14, 30 si 59 de minute, potrivite pentru o canitate mai redusa de haine. Dintre functiile disponibile cele mai utile sunt Kilo detector (ajusteaza automat consumul de apa si durata programului in functie de cantitatea de rufe incarcate) sau pornire intarziata, cu un interval maxim de 24 de ore. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control simplu;

+ 16 cicluri de spalare;

+ functii utile;

+ raport corect intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa F;

– nivel ridicat al zgomotului.

Concluzii

In concluzie, Candy AQUA 1142DRE/2-S  este o masina de spalat rufe co o capacitate redusa de incarcare si dimensiuni compacte. Gama variata de programe, functiile utile si pretul redus din aceasta perioada fac dina aceasta masina de spalat rufe slim produsa de Candy o alegere excelenta pentru locuintele mici.