Masina de spalat rufe Slim Beko WUE6512XWST pareri si review

๐Ÿฅ‡ Beko WUE6512XWST - Clasa A+++, 1000 rpm, 15 programe, SteamCure

Product Name: Beko WUE6512XWST

Product Description: Beko WUE6512XWST este o masina de spalat rufe compacta cu o capacitate de incarcare de 6 Kg si motor cu eficienta energetica A+++. Masina are 15 cicluri de spalare, panou de control digital si utilizeaza tehnologii moderne precum SteamCure.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.8)
4.8

Sumar

Beko WUE6512XWST este o masina de spalat rufe slim cu eficienta energetica excelenta si gama variata de programe. Sistemele si tehnologiile moderne, garantia extinsa de 5 ani si raportul excelent intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat produsa de Beko o alegere excelenta pentru casele si apartamentele mici.ย 

Pros

+ design modern

+ display digital mare

+ eficient energetica A+++

+ 15 cicluri de spalare

+ tehnologii si sisteme moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

+ raport excelent intre calitate si pret

Cons

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 rpm

– eficienta la stoarcere este incadrata in clasa C

ยป Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Cererea de apartamente si case cu o suprafata utila mai mica este in crestere in ultimii ani datorita pretului mai redus de achizitie. Pentru a maximiza spatiul disponibil dintr-o astfel de locuinta puteti utiliza un mobilier modular si aparate electrocasnice cu dimensiuni compacte. De exemplu, o masina de spalat rufe slim va putea fi instalata atat sub blatul unei bucatarii inguste, cat si intr-o baie mai mica. Dimensiunile reduse ale unei astfel de masini de spalat inseamna o capacitate mai mica de incarcare dar si un consum mai redus de energie si apa. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe slim cu eficienta energetica foarte buna care este produsa de compania turceasca Beko.

Masina compacta de spalat rufe

Beko WUE6512XWST este o masina de spalat rufe cu design modern de culoare alba si hublou cu rama neagra si sticla transparenta. Hubloul are un diametru de 34 cm care permite incarcarea rapida a hainelor sau altor articole mai voluminoase. Acest model are o adancime de doar 44 cm si o latime si o inaltime standard (60 respectiv 85 cm) iar capacitatea de incarcare este de 6 Kg de rufe, fiind potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Motor ProSmart inverter

Beko WUE6512XWST are un motor ProSmart inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++, consumul anual estimativ de 137 kWh avand un cost de 7.5 lei. Eficienta la centrifugare este incadrata in clasa C iar viteza maxima de stoarcere este de doar 1000 de rotatii pe minut, rufele avand un grad mai ridicat de umiditate dupa spalare. Nivelul zgomotului de spalare este de 56 dB iar cel de centrifugare poate atinge 72 dB la viteza maxima, mai scazut in comparatie cu alte modele cu specificatii similare.

15 cicluri de spalare

Panoul de control are o organizare clasica, cu selectorul rotativ in partea centrala si display-ul digital cu afisaj alb in partea dreapta. Cele 15 programe de spalare includ optiuni in functie de tipul tesaturii (bumbac, bumbac eco, sintetice, lana) sau de tipul articolului (echipament sportiv, camasi, jeans sau lenjerie). In plus, gratie tehnologiei SteamCure, aveti la dispozitie si 3 programe cu abur care pot fi utilizate atat pentru inmuierea murdariei sau pentru prevenirea formarii cutelor.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Beko WUE6512XWST

Functii si tehnologii moderne

Aceasta masina utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum controlul electronic al balansului care reduce nivelul zgomotului si vibratiile, Hygiene+ care elimina microbii si alergenii din haine sau SteamCure de care am amintit anterior. Dintre functiile optionale cele mai importante sunt DrumClean care permite curatarea cuvei cu abur, blocarea accesului copiilor la meniu sau prespalarea si clatirea suplimentara a hainelor. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ eficient energetica A+++

+ 15 cicluri de spalare

+ tehnologii si sisteme moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 rpm

– eficienta la stoarcere este incadrata in clasa C

Concluzii

In concluzie, Beko WUE6512XWST este o masina de spalat rufe slim cu eficienta energetica excelenta si gama variata de programe. Sistemele si tehnologiile moderne, garantia extinsa de 5 ani si raportul excelent intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat produsa de Beko o alegere excelenta pentru casele si apartamentele mici.

Tags: