Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8716BWST review

Beko HTV8716BWST
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Beko HTV8716BWST este o masina de spalat rufe cu uscator cu o capacitate generoasa de incarcare si un consum redus de energie si apa. Gama variata de programe, sistemele si functiile moderne si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Beko. 

Oferta de masini de spalat rufe cu uscator este din ce in ce mai variata, existand si modele care pot fi achizitionate la preturi rezonabile. Ca si in cazul masinilor de spalat simple, cele mai importante specificatii de care trebuie sa tineti cont sunt consumul de energie si apa, capacitatea de incarcare, viteza maxima de centrifugare sau numarul de programe. In plus, utilizarea unor tehnologii moderne poate sa imbunatateasca perfromantele si sa prelungeasca durata de viata a masinii de spalat. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu uscator din gama 2019 care este produsa de Beko.

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8716BWST

Masina moderna de spalat rufe cu uscator

Beko HTV8716BWST este o masina de spalat rufe cu uscator de generatie noua care are un design elegant dominat de hubloul mare cu rama groasa si sticla Piano Black transparenta. Deschiderea hubloului se face spre stanga la un unghi de 170 de grade care permite incarcarea facila a rufelor pentru spalare si uscare. Dimensiunile masinii sunt de 84 x 60 x 59 cm iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare, acest model fiind potrivit pentru o familie cu unul sau doi copii. 

Eficienta energetica excelenta

Beko HTV8716BWST are un motor ProSmart Inverter cu o eficienta energetica foarte buna, consumul estimativ anual de 1088 kWh fiind incadrat in cea mai buna clasa: A. Consumul de apa de 78 litri pe ciclu de spalare este de asemenea unul redus, mai ales daca tinem cont de capacitatea generoasa de incarcare a masinii. Nivelul zgomotului variaza intre 57 si 77 dB dupa cum urmeaza: 57 dB pentru spalare, 64 dB pentru uscare si 77 dB pentru centrifugare la viteza maxima de 1400 de roatii pe minut. 

Panou de control digital

Panoul de control contine un buton rotativ pentru pornire/oprire si selectarea programului de spalare si uscare, un panou digital cu afisaj monocrom sub care se afla 8 butoane pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. Acest model dispune de 10 programe de spalare (bumbac, lana, sintetice, camasi etc.) si 5 programe de uscare (bumbac, sintetice, Wash&Dry, Hygiene Wasy&Dry). In plus aveti la dispozitie si optiunea SteamCure care utilizeaza aburul fierbinte la inceputul programelor pentru inmuierea murdariei sau la sfarsit pentru prevenirea formarii cutelor. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Beko HTV8716BWST

Functii si sisteme utile

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina dispune de mai multe sisteme si tehnologii moderne precum Aquafusion care reduce cantitatea utilizata de detergent, Optisense care asigura un consum optim de energie si apa cu ajutorul a 4 senzori sau controlul electronic al balansului care reduce vibratiile si zgomotul. Dintre functiile suplimentare cele mai utile sunt Time Delay care permite pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore, Fast+ care reduce timpul de spalare cu 55% sau Child Lock prin care puteti bloca accesul copiilor la meniu. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia suplimentara de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design modern

+ capacitate buna de incarcare

+ clasa A de eficienta energetica

+ 15 programe de spalare si uscare

+ display digital

+ tehnologie SteamCure

+ functii si sisteme moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– zgomotul de centrifugare este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Beko HTV8716BWST este o masina de spalat rufe cu uscator cu o capacitate generoasa de incarcare si un consum redus de energie si apa. Gama variata de programe, sistemele si functiile moderne si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Beko. 

Manual de utilizare Beko HTV8716BWST