Electrolux EW8FN148B, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ Electrolux EW8FN148B Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Electrolux EW8FN148B

Product Name: Electrolux EW8FN148B

Product Description: Electrolux EW8FN148B este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.8

Sumar

Electrolux EW8FN148B este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica excelenta. Programele variate de spalare, tehnologiile si functiile moderne si garantiile extinse oferite de producator fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Electrolux o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari.

Pros

+ design interesant;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ viteza mare de centrifugare;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ functii utile;

+ garantii extinse oferite de Electrolux. 

Cons

– pretul este destul de mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Compania suedeza Electrolux produce unele din cele fiabile aparate electrocasnice mari, precum masini de spalat rufe, uscatoare automate sau masini de spalat vase. Electrocasnicele produse de Electrolux au un design modern si dispun de tehnologii de ultima generatie care le eficientizeaza consumul energetic si le imbunatatesc performantele. Electrolux EW8FN148B este o astfel de masina de spalat rufe performanta, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Electrolux EW8FN148B

Electrolux EW8FN148B – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Masina de spalat rufe Electrolux EW8FN148B are un design interesant, cu o carcasa alba si un hublou cu rama neagra. Panoul de control are de asemenea un fundal negru, care contribuie la eleganta designului. Hubloul se deschide inspre stanga si are un diametru generos, facilitand incarcarea si descarcarea rufelor mai voluminoase. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Dimensiunile masinii sunt de 59.7 x 60 x 84.7 cm, astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare pentru instalare. Alte masini de spalat rufe performante pe care le-am analizat recent sunt: Beko B5WFU78418WB, AEG L7FOE48S sau LG F4WV328S0U.

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Electrolux EW8FN148B

Electrolux EW8FN148B are un motor inverter cu magnet permanent, care este foarte fiabil si economic. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa (A), un ciclu standard avand un consum de 0.47 kWh si 46 litri de apa. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate reziduala de 53.4% dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului poate atinge 75 dB in cazul centrifugarii la viteza maxima, o valoare similara cu cea a altor modele lansate recent. Fiabilitatea motorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de Electrolux.

Panou de control, programe si functii

Electrolux EW8FN148B

Panoul de control contine un display digital cu afisaj alb incadrat de mai multe selectoare tactile si un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare. Aceasta masina de spalat rufe are 14 programe: Eco 40-60, Bumbac, Sintetice, Delicate, Abur pentru casmir, Steam FreshScent, Centrifugare si Evacuare, Clatire, Pilote, Rapid 14 min, Jachete, Denim, UltraWash si Lana sau Matase. Durata unui program standard este de 3 ore si 20 de minute.

Functiile optionale includ prespalarea, clatirea suplimentara, eliminarea petelor persistente, antisifonarea sau pornirea intarziata. O alta functie foarte utila este Time Manager care permite reducerea timpului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate. 

Tehnologii, sisteme si garantie

Acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii de ultima generatie dezvoltate de Electrolux precum:

 • SensiCare – ajusteaza automat durata programelor si consumul de energie si apa in functie de greutatea rufelor incarcate in masina de spalat;
 • SteamCare – adauga abur la sfarsitul ciclului de spalare pentru a preveni formarea cutelor;
 • UltraCare – asigura dizolvarea detergentului si balsamului inainte de patrunderea in tesaturi.

Pe langa garantia pentru motor de care am amintit anterior, acest model beneficiaza de o garantie de 5 ani prin inregistrarea produsului pe site-ul producatorului.

Puncte tari

+ design interesant;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ viteza mare de centrifugare;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ functii utile;

+ garantii extinse oferite de Electrolux. 

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW8FN148B este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica excelenta. Programele variate de spalare, tehnologiile si functiile moderne si garantiile extinse oferite de producator fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Electrolux o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari.

button-3

Manual de utilizare Electrolux EW8FN148B