Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8736XC0M review

? Beko HTV8736XC0M - Clasa A, Motor ProSmart Inverter, 1400 RPM, 8Kg spalare si 5 Kg uscare
Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8736XC0M

Product Name: Beko HTV8736XC0M

Brand: Beko

 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Beko HTV8736XC0M este o masina performanta de spalat rufe cu uscator cu design elegant si eficienta energetica excelenta. Tehnologiile moderne, gama variata de programe si garantia extinsa de 5 ani sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de Beko. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe cu uscator ofera o solutie excelenta de spalare si uscare, fiind ideale pentru apartamentele si casele mai mici care nu dispun de un spatiu destinat uscarii hainelor. Trebuie totusi sa tineti cont ca un astfel de aparat electrocasnic va avea un consum energetic destul de ridicat, fiind probabil cel mai mare consumator din casa. De aceea, eficienta energetica este unul din cele mai importante aspecte pe care va trebui sa le aveti in vedere atunci cand alegeti o astfel de masina. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu uscator cu eficienta energetica excelenta care este comercializata sub brandul Beko.

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8736XC0M

Masina eleganta de spalat rufe cu uscator

Beko HTV8736XC0M este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design modern de culoare gri si hublou mare cu rama cromata. Designul elegant al masinii permite instalarea acesteia atat pe hol cat si in bucatarie, alaturi de alte aparate electrocasnice cu finisaje din inox. Hubloul larg si unghiul generos de deschidere de 165 grade permit incarcarea si descarcarea facila a hainelor sau a altor articule mai voluminoase. Masina are dimensiuni de 59 x 60 x 84 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare. 

Clasa A de eficienta energetica

Beko HTV8736XC0M are un motor ProSmart Inverter de generatie noua, care are o eficienta energetica incadrata in clasa A, un ciclu standard avand un consum de 0.76 kWh pentru spalare si de 5.44 kWh pentru spalare si uscare. Consumul de apa de 78 litri/ciclu de spalare este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate al rufelor dupa centrifugarea la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut. In ceea ce priveste zgomotul, acesta variaza intre 57 dB pentru spalare, 64 dB pentru uscare si 77 dB pentru centrifugarea la viteza maxima, valori mai scazute in comparatie cu alte modele cu specificatii similare.  

Gama variata de programe

Panoul de control are o organizare clasica, in partea centrala existand selectorul rotativ care permite alegerea programului de spalare iar in partea dreapta display-ul digital cu afisaj alb incadrat de mai multe butoane tactile pentru diferite functii si optiuni. Ciclurile de spalare includ optiuni clasice (bumbac, sintetice, lana) dar si moderne (bumbc eco, camasi sau down wear pentru pilote si geci cu puf). In plus, aveti la dispozitie si un program rapid iar gratie conexiunii Blutooth veti putea sa downloadati alte 5 programe de spalare.  Pentru uscare exista aceleasi obtiuni in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice), existand si un program complet de spalare si uscare pentru o cantitate de 5 Kg de rufe. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Beko HTV8736XC0M

Tehnologii de ultima generatie

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de Beko precum:

 • SteamCure care utilizeaza aburul fierbinte pentru indepartarea facila a petelor sau pentru prevenirea formarii cutelor;
 • AquaWave care asigura conditii optime de spalare gratie designului inovativ al cuvei;
 • Aquafusion care reduce consumul de detergent la fiecare spalare;
 • Hygiene+ Wash&Dry care utilizeaza temperaturi de peste 60 de grade Celsius pentru eliminarea a 99% din alergenii si germenii din haine.

Alte optiuni utile sunt Fast+ care reduce durata de spalare cu pana la 55%, Antisifonarea pentru tesaturile delicate, prespalarea pentru hainele murdare sau blocarea accesului copiilor la meniu. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital

+ clasa A de eficienta energetica

+ gama variata de programe de spalare si uscare

+ tehnologii moderne

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko HTV8736XC0M este o masina performanta de spalat rufe cu uscator cu design elegant si eficienta energetica excelenta. Tehnologiile moderne, gama variata de programe si garantia extinsa de 5 ani sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de Beko. 

Manual de utilizare Beko HTV8736XC0M