Beko B5WFU77245WB, Masina de spalat rufe slim, 7 Kg, Clasa D, 1200 RPM – Pareri si Review

▷Beko B5WFU77245WB Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Beko B5WFU77245WB

Product Name: Beko B5WFU77245WB

Product Description: Beko B5WFU77245WB este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de 1200 RPM.

Brand: Beko

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.3

Sumar

Beko B5WFU77245WB este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si gama variata de programe. Tehnologiile si functiile moderne, garantiile extinse si raportul bun dintre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere buna pentru locuintele mici.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control tactil;

+ gama variata de programe;

+ conectivitate Bluetooth;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse.

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa D;

– viteza minima de centrifugare este de 600 RPM.

Locuintele mici necesita si aparatele electrocasnice cu dimensiuni compacte, pentru a utiliza eficient spatiul disponibil. De exemplu, o masina de spalat rufe slim va putea sa fie instalata atat pe un hol ingust, cat si intr-o baie mai mica. De regula, aceste masini au si o capacitate de incarcare mai redusa, fiind destinate familiilor formate din mai putine persoane. Beko B5WFU77245WB este o astfel de masina de spalat rufe slim lansata recent, iar in cele ce urmeaza vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Beko B5WFU77245WB

Beko B5WFU77245WB – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Beko B5WFU77245WB are o carcasa alba si un hublou cu rama lata neagra. Deschiderea hubloului este inspre stanga, iar diametrul acestuia este suficient de larg pentru incarcarea si descarcarea facila a hainelor. Peretii laterali au un design Box in box, creat special de Beko pentru a reduce vibratiile si zgomotul din timoul spalarii si stoarcerii. Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind potrivit pentru o familie formata din 2-3 persoane. 

Dimensiunile masinii sunt de 60 x 49 x 84 cm, instalarea putand sa fie facuta chiar si sub blatul de lucru din bucatarie. Alte masini de spalat rufe slim pe care le-am analizat recent sunt: LG F2WV3S7AIDD sau Samsung WW80A6S28AX/S7.

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Beko B5WFU77245WB

Beko B5WFU77245WB are un motor ProSmart inverter care este atat fiabil cat si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G, un ciclu standard avand un consum de 0.69 kWh si 44 litri de apa. Viteza de centrifugare poate fi setata in doar 4 trepte intre 600 si 1200 de rotatii pe minut, in functie de tipul rufelor spalate. Nivelul zgomotului poate atinge 74 dB in cazul stoarcerii la viteza maxina, astfel ca nu va va denraja prea tare.

Panou de control, programe si functii

Beko B5WFU77245WB

Panoul de control are o organizare intuitiva, cu un disc rotativ mecanic in partea centrala si un display digital tactil in partea dreapta. Masina dispune de 15 cicluri de spalare: Bumbac, Eco 40-60, Sintetice, Express, Lana, Inchise, Descarcare program, SteamTherapy, Camasi, Geci cu puf, Hygiene+, StainExpert, Outdoor, Clatire si Stoarcere si evacuare. In plus, gratie conectivitatii Bluetooth veti putea descarca alte 5 programe: Mixte, Jucarii de plus, Camasi, Perdele si Echipament sportiv. Durata unui program standard de spalare este de 3 ore si 27 de minute. 

Cele mai importante functii optionale sunt Fast+ (reduce timpul de spalare al anumitor programe cu pana la 50%), AntiCrease (previne sifonarea lenjeriilor sau hainelor), Prespalare sau AddXtra (permite adaugarea articolelor in primele 5 minute ale ciclurilor de spalare). 

Tehnologii, sisteme si garantie

Ca si alte modele lansate recent si aceasta masina de spalat rufe utilizeaza tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum:

 • SteamCure – utilizeaza aburul fierbinte la inceputul sau la sfarsitul programelor pentru inmuierea petelor sau prevenirea formarii cutelor;
 • OptiSense – utilizeaza 4 senzori pentru a optimiza consumul de energie si apa si pentru a prelungi durata de viata a masinii;
 • Aquawave – designul cuvei si miscarile lente protejeaza chiar si cele mai delicate tesaturi.

Acest model dispune de o garantie extinsa de 5 ani, iar motorul de o extragarantie de 10 ani. Pentru a beneficia de aceste garantii va trebui sa inscrieti produsul pe site-ul: extragarantie.beko.ro

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control tactil;

+ gama variata de programe;

+ conectivitate Bluetooth;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa D;

– viteza minima de centrifugare este de 600 RPM.

Concluzii

In concluzie, Beko B5WFU77245WB este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si gama variata de programe. Tehnologiile si functiile moderne, garantiile extinse si raportul bun dintre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere buna pentru locuintele mici.

button-3

Manual de utilizare Beko B5WFU77245WB