Beko WUE8736CST, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A+++, 15 programe – Pareri si Review

🥇 Beko WUE8736CST- 8 Kg, Clasa A+++, 1400 rpm, 58/76 db, Bluetooth
Masina de spalat rufe Beko WUE8736CST

Product Name: Beko WUE8736CST

Product Description: Beko WUE8736CST este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm.

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Beko WUE8736CST este o masina de spalat rufe cu design modern, capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si garantia extinsa de 5 ani fac din acest model o alegere foarte buna pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

Pros

+ design modern

+ eficienta energetica A+++

+ 15 cicluri de spalare

+ conexiune Bluetooth

+ tehnologii moderne

+ functii utile

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– durata mare a programelor standard

– zgomotul de centrifugare este destul de ridicat

Costurile aparatelor electrocasnice mari sunt destul de ridicate, de aceea este important sa faceti o alegere buna pe care sa nu o regretati. De exemplu, in cazul masinii de spalat rufe va trebui sa optati pentru o capacitate de incarcare potrivita pentru familia dumneavoastra. Apoi, in functie de buget, veti putea alege un model mai ieftin, cu mai putine functii si optiuni sau pentru unul de generatie noua, cu tehnologii si functii moderne. O masina de spalat rufe de generatie noua este si Beko WUE8736CST, a carei prezentare o veti gasi in continuare.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Beko WUE8736CST

Beko WUE8736CST masina de spalat rufe de generatie noua

Masina de spalat rufe Beko WUE8736CST are un design actual care permite instalarea acesteia pe un hol sau intr-o baie cu decor modern. Hubloul cu rama cromata are un diametru de 34 cm, suficient pentru a permite incarcarea facila a articolelor mai voluminoase. Masina are dimensiuni de 60 x 46.5 x 84 cm si o capacitate generoasa de incarcare de 8 Kg, fiind destinata familiilor formate din 4 persoane. 

Motor ProSmart Inverter economic

Beko WUE8736CST utilizeaza un motor ProSmart Inverter de generatie noua care este durabil, silentios si economic. Consumul estimativ anual (calculat pe baza a 220 cicluri de spalare) de 156 kWh este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica, A+++, si are un cost lunar de cel mult 8 lei. Eficienta la centrifugare este incadrata in clasa B (pe o scara de la A la G), rufele avand un grad de umiditate de 53% dupa stoarcerea la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta variaza intre 58 dB pentru spalare si 76 dB pentru centrifugare la viteza maxima.

Panou de control intuitiv

Panoul de control contine un display digital mare cu selectoare tactile si afisaj alb si un selector rotativ mare pentru alegerea ciclului de spalare. Prin intermediul acestui selector veti putea alege unul din cele 15 programe de spalare atat in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, lana, delicate) cat si al articolelor spalate (camasi, lenjerie, echipament sportiv). Mai mult, exista si un program rapid cu durata de doar 14 minute, potrivit pentru hainele care necesita o improspatare. Durata unui program standard de 295 minute este destul de mare si se reduce la 223 minute in cazul unei incarcaturi partiale. Conexiunea Bluetooth si aplicatia HomeWhiz  permit insa si descarcarea altor programe de spalare pentru anumite tipuri de articole. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Beko WUE8736CST

Tehnologii moderne

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum SteamCure (care foloseste aburul fierbinte pentru indepartarea petelor si prevenirea formarii cutelor). Alte tehnologii utilizate sunt Silent-Tech (asigura un nivel mai redus al zgomotului si vibratiilor), Aquafusion (reduce cantitatea de detergent folosita) sau Fast+ (reduce timpul de spalare cu pana la 55%). Cele mai utile functii disponibile sunt Addgarment (permite adaugarea unor haine in primele minute ale ciclului de spalare), Child Lock (blocheaza accesul copiilor la meniu) sau AntiCrease (previne formarea cutelor). Ca si in cazul altor modele (precum Beko WUE 7646XCW sau Beko WUE9622XCW) si aceasta masina de spalat beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design modern

+ eficienta energetica A+++

+ 15 cicluri de spalare

+ conexiune Bluetooth

+ tehnologii moderne

+ functii utile

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– durata mare a programelor standard

– zgomotul de centrifugare este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Beko WUE8736CST este o masina de spalat rufe cu design modern, capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si garantia extinsa de 5 ani fac din acest model o alegere foarte buna pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

Manual de utilizare Beko WUE8736CST