Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVG30442EU review

Bosch WVG30442EU
  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

Bosch WVG30442EU este o masina de spalat rufe cu uscator cu design modern si specificatii tehnice excelente. Display-ul digital, gama variata de programe de spalare si uscare si tehnologiile si sistemele moderne sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini premium de spalat cu uscator.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat cu uscator sunt aparate electrocasnice multifunctionale care permit spalarea si uscarea rapida a rufelor pentru intreaga familie. Chiar daca au preturi mai mari decat masinile de spalat simple, aceste aparate sunt ideale pentru persoanele care locuiesc in apartamente sau case care nu au spatii dedicate pentru uscarea rufelor. Un aspect important de care va trebui sa tineti cont este diferenta intre capacitatea de uscare si cea de spalare, care este de obicei mai mica cu cateva kilograme, rufele spalate trebuind uscate in doua cicluri separate. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat cu uscator incadrata in clasa premium care este produsa de compania germana Bosch. 

Masina de spalat cu uscator Bosch WVG30442EU

Masina de spalat cu uscator de ultima generatie

Bosch WVG30442EU este o masina de spalat cu uscator cu un design si o forma specifica producatorului german in care hubloul supradimensionat are rama argintie si sticla transparenta. Hubloul are deschidere spre stanga la un unghi de 180 de grade si un diametru larg de 32 cm care faciliteaza incarcarea si descarcarea hainelor mai voluminoase sau a paturilor, lenjeriilor si draperiilor mai mari. Dimensiunile acestui model sunt de 59 x 60 x 85 cm iar capacitatea de incarcare este de 7 Kg pentru spalare si 4 Kg pentru uscare, fiind destinat utilizarii de catre familiile formate din 3-4 persoane.

Consum redus de energie si apa

Bosch WVG30442EU are un motor BLDC EcoSilence Drive cu un consum anual de energie de 952 kWh pentru spalare si uscare care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica, A. Consumul de apa este de asemenea unul redus, un ciclu standard de spalare avand un consum de doar 103 litri. Viteza de centrifugare maxima este de 1500 de rotatii pe minut pentru spalare si 400 de rotatii pe minut pentru uscare, ambele putand fi ajustate in functie de tipul tesaturilor pe care le spalati sau uscati. Nivelul zgomotului de spalare este un alt avantaj al acestui model, valoarea de 47 dB fiind foarte redusa in comparatie cu alte modele cu specificatii similare. Zgomotul de uscare de 59 dB este unul rezonabil iar cel de centrifugare poate atinge o valoare destul de mare de 74 dB.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Bosch WVG30442EU

Programe eficiente de spalare si uscare

Panoul de control contine un buton rotativ cu finisaje cromate pentru pornire/oprire si selectarea programelor de spalare si uscare si un display digital cu afisaj rosu si butoane cu touch care permit modificarea unor optiuni sau selectarea unor functii suplimentare. Acest model dispune de 12 programe de spalare pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, lana, delicate, sintetice sau matase), un program de spalare si uscare cu durata de 60 de minute si de doua programe de uscare (uscare delicata la temperatura scazuta si uscare intensiva). In plus aveti la dispozitie si un program rapid cu o durata de doar 15 minute, care este insa potrivit pentru improspatarea unei cantitati reduse de rufe. 

Sisteme si tehnologii moderne


WVG30442EU utilizeaza mai multe tehnilogii moderne dezvoltate de Bosch precum AquaStop pentru protejarea impotriva inundatiilor, VarioPerfect pentru spalarea rufelor mai rapid si mai economic sau Active Water Plus pentru reglarea automata a consumului in functie de cantitatea de rufe incarcate. La terminarea programelor veti fi instiintati de un indicator acustic, pentru blocarea accesului copiilor aveti la dispozitie functia Child Block iar pentru a spala rufele cand nu sunteti acasa puteti utiliza optiunea de pornire intarziata intr-un interval de 24 de ore. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital cu touch

+ hublou cu deschidere larga si diametru mare

+ consum redus de energie si apa

+ nivel redus al zgomotului de spalare si uscare

+ 12 programe de spalare si 3 programe de uscare

+ tehnologii de ultima generatie

+ sisteme de protectie si siguranta

Puncte slabe

pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Bosch WVG30442EU este o masina de spalat rufe cu uscator cu design modern si specificatii tehnice excelente. Display-ul digital, gama variata de programe de spalare si uscare si tehnologiile si sistemele moderne sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini premium de spalat cu uscator.

Manual Bosch WVG30442EU