Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR80423 review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Consum
    (5)
  • Tehnologii
    (5)
4.8

Sumar

Whirlpool FSCR80423 este o masina de spalat rufe extraordinara, avand consum redus de energie si apa si un nivel scazut al zgomotului. Aria larga de programe si optiuni, meniul intuitiv, tehnologiile al 6-lea simt si Zen fac din aceasta masina de spalat cea mai buna optiune avand in vedere raportul calitate/pret.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Atunci cand doriti sa achizitionati o masina de spalat noua trebuie in primul rand sa verificati care caracteristici se potrivesc pentru dumneavostra. Nu are rost sa achizitionati o masina de spalat cu dimensiuni sau capacitate mare pentru una sau doua persoane, sau cu multe functii daca sunteti o persoana care nu foloseste tehnologiile noi. Caracteristici precum consumul de energie si apa, calitatea si garantia produsului ar trebui sa fie importante indiferent ce tip de masina de spalat cautati. Daca doriti o masina de spalat eficienta care sa foloseasca ultimele tehnologii, atunci ar trebui sa verificati oferta producatorului Whirpool care este lider in privinta inovarii si eficientizarii produselor sale.

Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR80423 are un design modern si elegant de culoare alba iar, iar panoul de control si hubloul de dimensiuni mari sunt de culoare neagra. Capacitatea acestei masini este de 8 kg, fiind mai mult decat suficienta pentru o familie formata din patru sau cinci persoane. Tamburul acestei masini de spalat are un volum de 55 litri, este din polipropilena si beneficiaza de tehnologia Wave Motion, prin care acceleratiile, viteza si rotatiile se seteaza automat in functie de programul de spalare.

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Unul dintre cele mai mari plusuri al modelului este silenziozitatea, avand un nivel al zgomotului de doar 49 dB pentru spalare si 69 dB pentru stoarcere, fiind una dintre cele mai silentioase masini de spalat de pe piata. Nivelul redus al zgomotului este dat de sticla dubla a hubloului si de tehnologia Zen care elimina cureaua de legatura intre motor si tambur, reducand astfel vibratiile si zgomotul. Un al aspect pozitiv este consumul redus de energie, de doar 0.78 kWh pentru un ciclu de spalare standard, ceea ce o incadreaza in clasa de energie A+++. Consumul de apa este de asemenea redus, de aproximativ 45 litri pentru un program standard, dar care poate varia in functie de cantitatea de rufe spalate. Masina de spalat FSCR80423 de la Whirpool are o viteza de centrifugare de 1400 rotatii pe minut, rufele fiind uscate in procent de aproximativ 30 % dupa stoarcerea la viteza maxima.

In ceea ce privste utilizarea masinii de spalat rufe Whirlpool FSCR80423, va trebui sa studiati meniurile si programele pentru a va asigura ca obtineti rezultatele maxime de care aceasta masina este capabila. Panoul de control mare ofera o gama larga de optiuni, un rand de butoane cu touch, un display cu LED cu afisaj clar si un buton rotund pentru selectarea programelor. Programele sunt selectate prin apasare pe butonul rotund, iar pe display va fi afisat timpul, temperatura si viteza de spalare. Daca doriti sa adaugati sau sa scoate rufe dupa pornirea programului, pueti apasa butonul de pauza care va permite deschiderea hubloului daca nivelul de apa nu este prea mare. Desi hubloul are dimensiuni marite, deschiderea nu are aceleasi dimensiuni, astfel incat s-ar putea sa intampinati probleme la introducerea unor paturi sau coverturi mai mari.

Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR80423 are 10 programe precum bumbac, sintetice, lana sau tesaturi delicate si un program pentru spalare rapida de 30 de minute pentru reimprospatarea hainelor care nu sunt murdare. Acest model beneficiaza si de tehnologia al 6-lea simt prin care masina seteaza automat consumul de energie si apa in functie de volumul si tipul rufelor spalate. Daca veti umple masina doar pe jumatate, consumul va fi corespunzator, putand astfel sa spalati rufele mai des, fara sa asteptati sa aveti o anumita cantitate de rufe petru spalat. O functie interesanta este Fresh Care prin care tamburul va invarti usor pana la 6 ore rufele spalate pentru a le pastra propetimea in cazul in care uitam sa scoatem rufele din masina.

In concluzie, Whirlpool FSCR80423 este o masina de spalat rufe extraordinara, avand consum redus de energie si apa si un nivel scazut al zgomotului. Aria larga de programe si optiuni, meniul intuitiv, tehnologiile al 6-lea simt si Zen fac din aceasta masina de spalat cea mai buna optiune avand in vedere raportul calitate/pret.