Masina de spalat rufe Bosch WAN24162BY review

? Bosch WAN24162BY
Masina de spalat rufe Bosch WAN24162BY

Product Name: Bosch WAN24162BY

Product Description: Bosch WAN24162BY este o masina de spalat rufe de 8 Kg cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++, 14 cicluri de spalare si viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM.

Brand: Bosch

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si optiuni
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Bosch WAN24162BY este o masina de spalat cu design modern si motor economic si durabil. Programele eficiente de spalare, sistemele si functiile moderne si panoul de control intuitiv sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Bosch.

Masinile de spalat rufe produse de compania Bosch sunt printre cele mai performante de pe piata, alaturi de cele ale altor producatori germani precum Miele sau AEG. Aceste masini de spalat au motoare silentioase, economice si durabile, perioada de utilizare depasind adesea 10 ani. In plus, tehnologiile moderne asigura atat indepartarea rapida a celor mai dificile pete, dar si protejarea tesaturilor in timpul procesului de spalare si stoarcere. In continuare, va vom prezenta o masina de spalat rufe produsa de Bosch care are atat un design mdoern cat si specificatii tehnice excelente.

Masina de spalat rufe Bosch WAN24162BY

Masina de spalat rufe cu design modern

Bosch WAN24162BY este o masina de spalat rufe cu design modern in care iese in evidenta hubloul cu rama interioara neagra. Unghiul larg de 180 de grade si diametrul generos (30 cm) permit incarcarea rapida chiar si a hainelor mai groase sau voluminoase. Acest model are dimensiuni de 55 x59.8 x 84.8 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile care au unul sau doi copii.

Eficienta energetica A+++

Motorul masinii Bosch WAN24162BY este de tip EcoSilence Drive si are un consum foarte redus de energie, cei 176 kWh avand un cost lunar de cel mult 10 lei. Si consumul de apa de 9.900 litri este unul redus, mai ales daca luam in calcul capacitatea de incarcare a masinii de spalat. Eficienta sistemul de centrifugare este incadrata in clasa B, rufele avand un grad de umiditate reziduala de 53% dupa stoarcerea la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut. Zgomotul de spalare de 55 dB este unul redus, ceea ce nu se poate spune de cel de centrifugare care poate ajunge la 75 dB, putand fi deranjant pentru celelalte persoane din casa.

14 programe de spalare

Organizarea panoului de control este cea clasica, in partea centrala existand un selector rotativ pentru pornire/oprire si alegerea ciclului de spalare iar in partea dreapta aflandu-se un display digital cu 6 butoane tactile pentru diferite functii si optiuni. Ciclurile de spalare includ atat optiuni clasice in functie de tesatura (bumbac, lana, delicate) dar si moderne (pleduri, echipament sportiv sau un program silentios pentru spalarea hainelor pe timp de noapte). In plsu, exista si un program rapid cu durata de 15 sau 30 de minute care permite spalarea unei cantitati reduse de haine.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Bosch WAN24162BY

Functii si tehnologii moderne

Acest model dispune de mai multe sisteme, functii si tehnologii moderne precum VarioPerfect care eficientizeaza consumul si reduce timpul de spalare, 3D Aqua Tronic care asigura indepartarea celor mai dificile pete sau optiunea de adaugare a hainelor dupa inceperea ciclului de spalare. Alte functii utile sunt blocarea accesului copiilor la meniu, programarea pornirii intr-un interval de 24 de ore sau clatirea suplimentara a rufelor. Fiabilitatea motorului BLDC este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital si butoane tactile

+ eficienta energetica A+++

+ 14 cicluri de spalare

+ functii si optiuni utile

+ garantie extinsa 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

– pretul intreg este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Bosch WAN24162BY este o masina de spalat cu design modern si motor economic si durabil. Programele eficiente de spalare, sistemele si functiile moderne si panoul de control intuitiv sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Bosch.

Manual de utilizare Bosch WAN24162BY