Samsung WW90T304MBW/LE, Masina de spalat rufe slim, 9 Kg, Clasa D, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Samsung WW90T304MBW/LE - 9 Kg, clasa D, 1400 RPM, 14 programe, 73 dB
Masina de spalat rufe Samsung WW90T304MBW/LE

Product Name: Samsung WW90T304MBW/LE

Product Description: Samsung WW90T304MBW/LE este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si capacitate de incarcare de 9 Kg. Masina dispune de 14 programe de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si functii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.4

Sumar

Samsung WW90T304MBW/LE este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate generoasa de incarcare si o gama variata de programe. Viteza mare de centrifugare, garantia extinsa pentru motor si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ capacitate mare de incarcare;

+ gama variata de programe;

+ viteza mare de centrifugate;

+ garantie extinsa pentru motor;

+ raport bun intre calitate si pret;

Cons

– durata programelor este destul de mare;

– lipsa unor tehnologii moderne;

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe slim au in general o capacitate de incarcare mai redusa, de pana la 7 Kg. Exista insa si modele de masini de spalat inguste, care au o capacitate de incarcare mai mare, de pana la 9 Kg. O astfel de masinia de spalat rufe va putea fi instalata atat intr-o nisa de pe hol, cat si intr-o baie mai ingusta. Samsung WW90T304MBW/LE este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate de incarcare mai mare, iar in continuare veti gasi o prezentare a acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Samsung WW90T304MBW/LE

Samsung WW90T304MBW/LE – Masina slim de spalat rufe

Masina de spalat rufe Samsung WW90T304MBW/LE are un design modern, cu o carcasa alba si un hublou cu rama neagra lata. Peretii laterali au un design special, care contribuie la reducerea zgomotului si a vibratiilor. Hubloul se deschide inspre stanga, la un unghi larg, facilitand incarcarea articolelor mai voluminoase precum paturi, perdele sau draperii. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 59 x 50.5 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta chiar si sub blatul din bucatarie. Alte masini de spalat rufe slim cu specificatii tehnice bune sunt: Samsung WW80T304MBS/LE, Whirlpool FWSG61282BVEEN, LG F2WN2S7S3E, LG F4WN207N4E

Motor Digital Inverter

Samsung WW90T304MBW/LE are un motor digital inverter cu un consum energetica incadrat in clasa D pe o scara de la A la G. Un ciclu de spalare are un consum de 0.76 kWh si 50 de litri de apa, valori rezonabile avand in vedere capacitatea generoasa de incarcare a masinii. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un nivel destul de redus dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului poate atinge cel mult 73 dB, comparabil cu cel al altor modele cu specificatii similare. Fiabilitate motorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. 

Samsung WW90T304MBW/LE

14 cicluri de spalare

Panoul de control are un display digital mare si un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare. Aveti la dispozitie 14 programe care includ optiuni pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, lana) sau articole (colorate, hainele bebelusilor). Exista si un program rapid cu durata de doar 18 minute, potrivit insa pentru o cantitate mai redusa de rufe. Durata unui program standard este de 3 ore si 48 de minute, insa gratie functiei final intarziat veti putea sa spalati rufele atunci cand sunteti la serviciu. Alte functii utile sunt blocarea accesului copiilor la meniu sau curatarea automata a tamburului. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ capacitate mare de incarcare;

+ gama variata de programe;

+ viteza mare de centrifugate;

+ garantie extinsa pentru motor;

+ raport bun intre calitate si pret;

Puncte slabe

– durata programelor este destul de mare;

– lipsa unor tehnologii moderne;

Concluzii

In concluzie, Samsung WW90T304MBW/LE este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate generoasa de incarcare si o gama variata de programe. Viteza mare de centrifugare, garantia extinsa pentru motor si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung.

 

Tags: