Masina de spalat rufe cu uscator Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S review

? Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S
Masina de spalat rufe cu uscator Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S

Product Name: Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S

Product Description: Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S este o masina de spalat rufe cu uscator care are o capacitate de incarcare de 8/5 Kg si dispune de 16 cicluri de spalare si uscare.

Brand: Candy

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4)
4.6

Sumar

Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S este o masina performanta de spalat rufe cu uscator cu eficienta energetica buna si numar mare de programe. Tehnologiile moderne, viteza mare de centrifugare si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat cu uscator produsa de Candy. 

Masinile de spalat rufe cu uscator sunt aparate electrocasnice care permit spalarea si uscarea rapida a hainelor care pot fi purtate in aceeasi zi. Totusi, capacitatea de incarcare pentru uscare este mai mica decat cea pentru spalare, astfel ca veti avea nevoie de doua cicluri de uscare la fiecare ciclu de spalare. Consumul energetic al acestor electrocasnice este unul mare, de aceea este indicat sa optati pentru un model cu eficienta energetica cat mai buna. Alte specificatii importante sunt viteza de centrifugare, gama de programe sau functiile si optiunile suplimentare. O astfel de masina cu specificatii tehnice foarte bune este si modelul produs de Candy a carui prezentare o veti gasi in continuare. 

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Masina de spalat rufe cu uscator Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S

Masina moderna de spalat rufe cu uscator

Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design dominat de hubloul generos cu rama groasa si sticla transparenta. Hubloul are deschidere clasica spre stanga si un diametru mare care permite incarcarea si descarcarea facila a hainelor dupa spalare sau uscare. Acest model are dimensiuni de 60 x 53 x 89 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg de rufe pentru uscare. 

Motor cu eficienta energetica buna

Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S are un motor inverter cu o eficienta energetica incadrata in cea mai buna clasa: A, un program standard de spalare si uscare cu incarcatura completa avand un consum de 5.44 kWh. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, hainele avand un grad de umiditate destul de redus dupa spalare si stoarcere. In ceea ce priveste zgomotul, acesta variaza intre 51 dB pentru spalare si 77 dB pentru centrifugarea la viteza maxima. 

Panou de control cu display digital

Panoul de control are un display digital cu afisaj rosu in partea centrala si un buton rotativ pentru selectarea ciclului de spalare in partea dreapta. Aceasta masina dispune de 16 programe de spalare si uscare, existand diverse optiuni atat in functie de tipul tesaturii cat si al articolelor. In plus, gratie motorului Speed Drive care asigura o eficienta de curatare mai buna, 9 dintre aceste programe au o durata mai mica de 60 de minute. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S

Tehnologii de ultima generatie

Conexiunea Wi-Fi integrata permite controlarea masinii atat prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone cat si prin asistentii digitali Google Home sau Alexa de la Amazon. O alta tehnologie inovativa este Snap&Wash care alege automat programul de spalare printr-o simpla fotografiere a hainelor pe care doriti sa le spalati. Optiunile suplimentare includ utilizarea aburului pentru indepartarea facila a petelor, pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore sau blocarea accesului copiilor la meniu. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ desing modern

+ motor inverter cu eficienta energetica A

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ 16 programe de spalare si uscare

+ 9 programe cu durata mai mica de o ora

+ tehnologii moderne

+ functii utile

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S este o masina performanta de spalat rufe cu uscator cu eficienta energetica buna si numar mare de programe. Tehnologiile moderne, viteza mare de centrifugare si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat cu uscator produsa de Candy. 

Manual de utilizare Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S