Masina de spalat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST pareri si review

? Arctic APLWD741262WST - 7/4 Kg, Clasa B, 55/76 dB, Bluetooth, 14 programe
Masina de spalat rufe Arctic APLWD741262WST

Product Name: Arctic APLWD741262WST

Product Description: Arctic APLWD741262WST este o masina de spalat rufe cu uscator cu capacitate de incarcare de 7 Kg pentru spalare si 4 Kg pentru uscare si o eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina are 14 cicluri de spalare si uscare si dispune de conexiune Bluetooth.

Brand: Arctic

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

Arctic APLWD741262WST este o masina de spalat rufe cu uscator cu design modern si panou de control intuitiv. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si nivelul rezonabil al zgomotului sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat din portofoliul Arctic. 

Pros

+ deisgn modern

+ panou de control intuitiv

+ gama variata de programe

+ conexiune Bluetooth

+ tehnologii moderne

+ nivel rezonabil la zgomotului

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa B

– viteza de centrifugare maxima de doar 1200 rpm

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe cu uscator permit spalarea si uscarea rapida a hainelor si a altor articole in aceeasi zi. O masina de spalat rufe cu uscator este ideala pentru familiile care nu dispun de un spatiu dedicat de uscare a rufelor sau pentru instalarea a doua electrocasnice separate. Trebuie sa tineti cont totusi ca o astfel de masina de spalat va avea o capacitate de incarcare pentru uscare mai mica decat cea pentru spalare, ceea ce inseamna ca uscarea unei incarcaturi complete se va face in 2 cicluri succesive. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu uscator de generatie noua care este produsa de compania autohtona Arctic.

Masina de spalat rufe Arctic APLWD741262WST

Masina moderna de spalat rufe cu uscator

Masina de spalat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST are un design modern din care ies din evidenta hubloul mare cu rama neagra. Diametrul larg al hubloului si unghiul de deschidere de 170 de grade permit incarcarea si descarcarea facila a hainelor umede sau uscate. Acest model are dimensiuni de 60 x 50 x 84 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg pentru spalare si 4 Kg pentru uscare, fiind potrivita pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Motor Silent Inverter

Arctic APLWD741262WST are un motor silent inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa B, consumul estimativ anual de 1134 kWh avand un cost lunar de 57 lei. Viteza de centrifugare maxima este de 1200 de rotatii pe minut si poate fi setata in 4 trepte in functie de tipul hainelor si al tesaturilor. Nivelul zgomotului variaza intre 55 dB pentru spalare si 77 dB pentru centrifugarea la viteza maxima, valori comparabile cu cele ale altor modele cu specificatii similare.

Gama variata de programe

Panoul de control are un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj alb incadrat de butoane tacticle pentru diferite functii si optiuni. Acest model dispune de 8 programe de uscare (bumbac, lana, sintetice, geci cu puf, camasi), 2 programe de uscare (bumbac si sintetice) si 3 programe complete de spalare si uscare. In plus, exista si un program de spalare rapida cu durata de doar 14 minute si unul de spalare si uscare rapida potrivit insa pentru 1 Kg de rufe. Mai mult, gratie conexiunii Bluetooth veti putea descarca alte 5 programe pentru lenjerie, perdele, jucarii de plus sau prosoape.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Arctic APLWD741262WST

Conexiune Bluetooth

APLWD741262WST dispune de conexiunea Bluetooth care permite controlarea masinii prin intermediul aplicatiei HomeWiz instalate pe smartphone sau tableta. Alte tehnologii si sisteme moderne sunt ExtraSteam care utilizeaza aburul fierbinte pentru inmuierea petelor sau pentru prevenirea formarii cutelor sau controlul electronic al balansului care reduce vibratiile si nivelul zgomotului. Dintre functiile disponibile, cele mai utile sunt adaugarea hainelor in primele 5 minute ale ciclului de spalare, blocarea accesului copiilor la meniu sau antisifonare care utilizeaza miscari delicate ale tamburului pentru prevenirea formarii cutelor.

Puncte tari

+ deisgn modern

+ panou de control intuitiv

+ gama variata de programe

+ conexiune Bluetooth

+ tehnologii moderne

+ nivel rezonabil la zgomotului

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa B

– viteza de centrifugare maxima de doar 1200 rpm

Concluzii

In concluzie, Arctic APLWD741262WST este o masina de spalat rufe cu uscator cu design modern si panou de control intuitiv. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat din portofoliul Arctic.