Bosch WAN28250BY, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa C, 1400 RPM – Pareri si Review

▷Bosch WAN28250BY Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Bosch WAN28250BY

Product Name: Bosch WAN28250BY

Product Description: Bosch WAN28250BY este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa C. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.5

Sumar

Bosch WAN28250BY este o masina de spalat rufe cu design elegant si gama variata de programe. Tehnologiile si sistemele moderne, viteza mare de centrifugare si garantiile extinse oferite de producator sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Bosch.

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ viteza mare de centrifugare;

+ functii si tehnologii moderne;

+ raport bun calitate/pret;

+ garantie extinse.

Cons

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de mare.

Masinile de spalat rufe moderne faciliteaza curatarea si ingrijirea hainelor si a altor articole utilizate de adulti sau copii. Cu caracteristici avansate si programe specializate, aceste aparate electrocasnice au revolutionat modul in care efectuam spalarea rufelor in ziua de azi. De la economisirea energiei si apei pana la conectivitatea inteligenta prin aplicatii mobile, masinile de spalat rufe moderne sunt concepute pentru a face experienta spalarii mai eficienta si mai comoda ca niciodata. In plus, gama variata de modele permite alegerea unui model potrivit atat pentru spatiul disponibil cat si pentru numarul de persoane din casa. Bosch WAN28250BY este o astfel de masina de spalat rufe de generatie noua, iar in cele ce urmeaza vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=>Vedeți și: Top 5 Mașini de Spălat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Bosch WAN28250BY

Bosch WAN28250BY – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Bosch WAN28250BY are un design modern, cu o carcasa argintie cu insertii cromate. Hubloul este situat mai sus pentru a facilita incarcarea rufelor, iar peretii laterali dispun de un design AntiVibration, cu cercuri concentrice, creat pentru reducerea vibratiilor. Tamburul are un volum de 55 litri, iar cuva dispune de un design care protejeaza chiar si tesaturile delicate. Capacitatea de incarcare a masinii este de 8 Kg, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Dimensiunile acestui model sunt de 59.5 x 55 x 84.8 cm, instalarea putand sa fie facuta si intr-o baie de dimensiuni mai mari. Alte modele de masini de spalat rufe produse de Bosch pe care le-am analizat sunt: Bosch WGG2440REU (9 Kg, Clasa A) sau Bosch WGG14403BY (9 Kg, Clasa A).

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Bosch WAN28250BY

Bosch WAN28250BY are un motor EcoSilence Drive care este fiabil si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa C, pe o scara de la A la G, un ciclu standard avand un consum de 0.62 kWh. Consumul de apa este de 46 de litri iar nivelul maxim al zgomotului poate atinge 75 dB in cazul centrifugarii la viteza maxima. Stoarcerea rufelor se poate face la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut, gradul de umiditate reziduala fiind de 53.4%.

Panou de control, programe si functii

Bosch WAN28250BY

Panoul de control contine un display digital cu fundal negru si selectoare tactile si un disc rotativ mecanic pentru alegerea programelor de spalare. Acest model dispune de 15 cicluri de spalare: Bumbac, Eco 40-60, Easy Care, Lana, Super rapid, Rapid Mix, Clatire, Hygiene Plus, Camasi/Bluze, Inchise, Echipament sportiv, Delicate, Curatare cuva, Night Wash, Centrifugare si stoarcere. Durata unui program standard este de 3 ore si 26 minute pentru o incarcare completa si 2 ore si 44 minute pentru o incarcare pe jumatate.

Functiile optionale includ clatirea suplimentara, pornirea programata sau adaugarea rufelor dupa inceperea ciclului de spalare.

Tehnologii, sisteme si garantie

Acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii de ultima generatie precum:

 • SpeedPerfect – reduce durata programelor de spalare cu pana la 65%;
 • ActiveWater Plus – asigura ajustarea consumului de apa in functie de cantitatea de rufe spalate;
 • Hygiene Plus – asigura spalarea igienica a rufelor chiar si la o temperatura redusa, de 40°C.

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani, iar motorul EcoSilnce Drive are o garantie de 10 ani.

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ viteza mare de centrifugare;

+ functii si tehnologii moderne;

+ raport bun calitate/pret;

+ garantie extinse.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa C;

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, Bosch WAN28250BY este o masina de spalat rufe cu design elegant si gama variata de programe. Tehnologiile si sistemele moderne, viteza mare de centrifugare si garantiile extinse oferite de producator sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Bosch.

button-3
Tags: