Masina de spalat cu uscator Whirlpool FWDD1071681WSEU review

  • Consum
    (4)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.4

Sumar

Whirlpool FWDD1071681WSEU este o masina de spalat cu uscator cu o capacitate mare de incarcare si programe eficiente de spalare. Display-ul digital, tehnologiile moderne si pretul redus la care o puteti achizitiona in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat cu uscator produse de Whirlpool.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe cu uscator ofera o solutie integrata, ideala pentru persoanele care nu dispun de un spatiu interior sau exterior pentru uscarea rufelor. Aceste masini au o capacitate diferita pentru spalare si uscare, cantitatea de rufe care se poate usca fiind mai mica decat aceea care se poate spala. Aceste masini au preturi mai mari decat cele clasice, insa dispun de functii si tehnologii moderne care reduc consumul de energie si apa. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe cu uscator care este produsa de compania americana Whirlpool.

Maisna de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDD1071681WSEU

Masina de spalat rufe cu uscator cu capacitate mare

Whirlpool FWDD1071681WSEU este o masina de spalat rufe cu uscator cu un design elegant de culșoare aba, cu un hublou cu rama groasa si sticla transparenta. Deschiderea larga a hubloului permite incarcarea si descarcarea facila a rufelor atat pentru spalare cat si pentru uscare. Masina are dimensiuni de 65.4 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 10 Kg pentru spalare si de 7 Kg pentru uscare, fiind un model ideal pentru familiile formate din 5-6 persoane.

Consum rezonabil de energie si apa

Whirlpool FWDD1071681WSEU are un motor sense invertor care are un consum energetic anual de 220 kWh incadrat in clasa de eficienta A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 12 lei. Consumul de apa este de asemenea unul rezonabil, iar viteza de centrifugare maxima este de 1600 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de scazut de umiditate dupa spalare. Nivelul zgomotului de spalare de 54 dB si de uscare de 63 dB sunt foarte redus avand in vedere capacitatea mare de incarcare a masinii, insa cel de centrifugare de 83 dB va fi auzit din toate camerele din casa.

Meniu intuitiv si programe eficiente

Panoul de control are un display digital mare incadrat de 9 butoane pentru persoanalizarea programelor, un buton pentru pornire/oprire, unul pentru pauza si un butoan rotativ mare pentru selectarea programelor de spalare. Acest model dispune de 16 programe pentru diferite tipuri de tesaturi precum bumbac, lana, delicate sau sintetice dar si de un program rapid cu o durata de doar 30 de minute. In plus, exista si programe combinate de spalare si uscare a rufelor cu durata de 45 sau 90 de minute. In plus, uscarea separata se poate face automat pana se atinge nivelul optim sau cu temporizator.

 Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Whirlpool FWDD1071681WSEU

Functii si tehnologii inovative

Fiind un model de noua generatie, aceasta masina utilizeaza mai multe tehnologii dezvoltate de Whirlpool precum FreshCare+ si Soft Move care utilizeaza miscari delicate ale tamburului pentru protejarea tesaturilor sau 6th Sense care regleaza automat consumul de apa si timpul de spalare.

Puncte tari

+ design elegant 

+ display digital si meniu intuitiv

+ capacitate mare de incarcare atat pentru spalare cat si pentru uscare

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare si uscare

+ 16 programe de spalare

+ tehnologii si functii moderne

+ raport bun calitate/pret 

Puncte slabe

– zgomotul de centrifugare este ridicat

– eficiente energetica nu este cea mai buna

Concluzii

In concluzie, Whirlpool FWDD1071681WSEU este o masina de spalat cu uscator cu o capacitate mare de incarcare si programe eficiente de spalare. Display-ul digital, tehnologiile moderne si pretul redus la care o puteti achizitiona in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat cu uscator produse de Whirlpool.