Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD70J5A10AW/LE review

  • Consum
    (4.8)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Pret
    (4.8)
4.8

Sumar

Samsung WD70J5A10AW/LE este o masina de spalat rufe cu uscator cu un design elegant, un nivel redus al zgomotului si cu programe eficiente de spalare. Motorul invertor cu garantie de 10 ani, tehnologiile inovatoare dezvoltate de Samsung si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator. 

Uscarea rufelor poate sa fie facute pe diferite uscatoare atat in spatiile interioare cat si in aer liber. Daca totusi, nu aveti un astfel de spatiu dedicat, puteti opta pentru o masina de spalat rufe cu uscator. Aceste aparate electrocasnice au un pret mai ridicat in comparatie cu masinile de spalat rufe simple, insa permit atat spalarea cat si uscarea rufelor. Totusi, capacitatea de uscare este mai mica decat capacitatea de spalare, astfel ca va trebui sa spalati cantitati mai mici de rufe sau sa le uscati in mai multe cicluri. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe cu uscator cu un raport excelent calitate/pret care este produsa de compania sud-coreeana Samsung.

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD70J5A10AWLE

Masina de spalat rufe cu uscator cu design modern

Samsung WD70J5A10AW/LE este o masina de spalat rufe cu uscator cu un design atragator de culoare alba si un hublou supradimensionat cu sticla Crystal Blue. Acest model are o capacitate de spalare de 7 Kg si una de uscare de 4 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. Dimensiunile de 55 x 60 x 85 nu sunt foarte reduse, astfel ca va trebui sa o instalati intr-un spatiu mai larg.

Silentiozitate si eficienta

Acest model este incadrat in clasa A atat la eficienta energetica, cat si la eficienta de spalare si centrifugare. Consumul anual pentru spalare si uscare este de 952 kWh, un ciclu de spalare pentur un program standard avand un consum de 4.76 kWh. Rufele vor avea un grad de umiditate de 44% dupa centrifugarea la viteza maxim de 1400 de rotatii pe minut, astfel ca masina va consuma mai putina energie pentru uscare.

Nivelurile de zgomot pentru spalare si centrifugare sunt foarte reduse avand valori de 54  dB respectiv 59 dB, iar cel pentru centrifugare de 73 dB este comparabil cu cel al altor modele de masini de spalat rufe cu uscator cu specificatii similare.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Samsung WD70J5A10AWLE

Programe de spalare eficiente

Samsung WD70J5A10AW/LE are un panou de control format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, doua butoane pentru pornire/oprire si un display LCD cu 5 butoane pentru modificarea vitezei de centrifugare, a temperaturii de spalare sau a modului de uscare. Cele 15 programe de spalare includ unele clasice precum bumbac, lana si sintetice dar si unele moderne precum super eco wash pentru un consum mai redus de energie si apa, baby care pentru rufele bebelusilor sau daily wash pentru hainele purtate o singura data. Cel mai scurt program de spalare are 15 minute insa un program complet de spalare, centrifugare si uscare poate sa dureze mai mult de 10 ore.

Functii si tehnologii

Fiind un model de ultima generatie, Samsung WD70J5A10AW/LE beneficiaza de functii si tehnologii moderne precum Air wash care foloseste doar aerul incalzit pentru dezodorizarea si deinfectarea hainelor, Buble Soak pentru inlaturarea petelor dificile sau Eco Bubble pentru eliminarea murdariei la temperaturi mai scazute. In plus, motorul invertor digital are o garantie extinsa de 10 ani iar sistemul Smart Check de monitorizare a erorilor permite diagnosticarea acestora cu ajutorul unei aplicatii pentru smartphone.

Puncte tari

+ design modern

+ meniu intuitiv cu display LCD

+ consum redus de energie

+ 15 programe de spalare

+ nivel redus al zgomotului

+ garatie extinsa la motor

+ raport calitate/pret foarte bun

Puncte slabe

– programele de spalare au o durata destul de mare

– hainele din tesaturi delicate se vor sifona dupa uscare

Concluzii

In concluzie, Samsung WD70J5A10AW/LE este o masina de spalat rufe cu uscator cu un design elegant, un nivel redus al zgomotului si cu programe eficiente de spalare. Motorul invertor cu garantie de 10 ani, tehnologiile inovatoare dezvoltate de Samsung si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator.