Samsung WD80T4046CX/LE, Masina de spalat rufe cu uscator, 8/5 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri si Review

🥇 Samsung WD80T4046CX/LE - 8/5 Kg, Clasa B, 1400 RPM, 53/59/73 dB
Samsung WD80T4046CX/LE

Product Name: Samsung WD80T4046CX/LE

Product Description: Samsung WD80T4046CX/LE este o masina de spalat rufe cu uscator care are o capacitate de incarcare de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare. Masina are o eficienta energetica incadrata in clasa B si dispune de 15 cicluri de spalare si uscare.

Brand: Samsung

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.8)
4.8

Sumar

Samsung WD80T4046CX/LE este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design modern si o eficienta energetica buna. Tehnologiile moderne, viteza mare de centrifugare si gama variata de programe si functii fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile cu unul sau doi copii. 

Pros

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica buna

+ viteza mare de stoarcere

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa pentru motor

Cons

– viteza de centrifugare poate fi setata doar in 3 trepte

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice din portofoliul Samsung ies in evidenta prin designul modern si finisajele elegante. Totusi, electrocasnicele producatorului sud-coreean nu impresioneaza doar prin design ci si prin specificatiile tehnice foarte bune. Motoarele sau compresoarele utilizeaza tehnologia digital inverter prin care se asigura atat o fiabilitate mai buna dar si un consum mai redus de energie. In plus, tehnologiile inovatoare dezvoltate de Samsung imbunatatesc performantele si asigura un control mai facil. Samsung WD80T4046CX/LE este o astfel de masina de spalat rufe cu design modern si specificatii tehnice bune iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia.

Samsung WD80T4046CX/LE

Samsung WD80T4046CX/LE – masina de spalat rufe cu uscator

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD80T4046CX/LE are un design modern cu carcasa gri si hublou cu rama neagra. Usa masinii are un diametru generos si se deschide la un unghi larg pentru a facilita incarcarea si descarcarea hainelor si a altor articole. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare, fiind potrivit pentru o familie formata din 3-4 persoane. Masina are o forma patrata (60 x 60 cm) si o inaltime standard (85 cm), astfel ca va necesita un spatiu mai mare pentru instalare. 

Motor Digital Inverter

Samsung WD80T4046CX/LE are un motor digital inverter de generatie noua, care beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani oferita de Samsung. Consumul energetic este incadrat in clasa B (pe o scara de la A la G), un ciclu standard de spalare si uscare avand un consum de 6.48 kWh. Eficientele la spalare si la centrifugare sunt incadrate in cea mai buna clasa, A. Viteza de centrifugare maxima este de 1400 de rotatii pe minut, insa poate fi setata doar in 3 trepte (400, 800 si 1400 rpm). Nivelul zgomotului de spalare este de doar 54 dB, cele de centrifugare si stoarcere avand valori mai mari de 59, respectiv 73 dB. 

Panou de control intuitiv

Panoul de control este similar cu cel al altor modele produse de Samsung (precum Samsung WD80T4046EE/LE, Samsung WW70T4020EE/LE sau Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE) si contine un display digital si un selector rotativ. Cele 15 programe disponibile includ atat optiuni doar pentru spalare (bumbac, sintetice, lana/delicate) cat si de spalare si uscare. Mai mult, exista un program rapid de spalare cu o durata de doar 15 minute si un program de igienizare a hainelor cu ajutorul aburului fierbinte. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Masina de spalat rufe Samsung WD80T4046CX/LE

Tehnologii si functii moderne

Fiind o masina de spalat rufe de generatie noua, acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Samsung. Cele mai importante dintre acestea sunt Eco Bubble (curata tesaturile in profunzime gratie transformarii detergentului in bule) sau Air Wash (elimina mirosurile neplacute si pana la 99.9% din bacterii doar cu abur fierbinte). Dintre functiile suplimentare cele mai utile sunt curatarea tamburului si a sertarului pentru detergent, prespalarea, clatirea suplimentara sau setarea timpului pentru uscarea hainelor. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica buna

+ viteza mare de stoarcere

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa pentru motor

Puncte slabe

– viteza de centrifugare poate fi setata doar in 3 trepte

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

Concluzii

In concluzie, Samsung WD80T4046CX/LE este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design modern si o eficienta energetica buna. Tehnologiile moderne, viteza mare de centrifugare si gama variata de programe si functii fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile cu unul sau doi copii. 

Manual de utilizare Samsung WD80T4046CX/LE

Tags: