Whirlpool FWDD1071682WBVEUN, Masina de spalat rufe cu uscator, 10/7 Kg, Clasa D/E, 1600 RPM – Pareri si Review

Whirlpool FWDD1071682WBVEUN - 10/7 Kg, clasa D/E, 16 programe, 1600 RPM
Whirlpool FWDD1071682WBVEUN

Product Name: Whirlpool FWDD1071682WBVEUN

Product Description: Whirlpool FWDD1071682WBVEUN este o masina de spalat rufe cu uscator care are o capacitate de incarcare de 10 Kg pentru spalare si 7 Kg pentru uscare. Masina are un consum energetic incadrat in clasa D pentru spalare si clasa E pentru spalare si uscare si o viteza maxima de centrifugare de 1600 de rotatii pe minut.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

Whirlpool FWDD1071682WBVEUN este o masina de spalat rufe cu uscator care are o capacitate generoasa de incarcare si o gama variata de programe. Display-ul intuitiv, tehnologiile moderne si viteza mare de centrifugare sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Whirlpool. 

Pros

+ design modern

+ display digital tactil

+ capacitate generoasa de incarcare

+ gama variata de programe

+ viteza mare de centrifugare

+ tehbologii mdoerne

Cons

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

– consumul energetic pentru spalare si uscare este destul de mare

Utilizarea eficienta a spatiului disponibil poate sa fie realizata si prin achizitionarea unor aparate electrocasnice multifunctionale. De exemplu, o masina de spalat rufe cu uscator asigura spalarea si uscarea hainelor in cicluri succesive, dupa care le puteti purta chiar in aceeasi zi. Aceste masini de spalat rufe au un consum energetic mai ridicat, de aceea este indicat sa alegeti o clasa energetica cat mai buna daca bugetul va permite. Whirlpool FWDD1071682WBVEUN este o astfel de masina de spalat rufe cu uscator iar in randurile urmatoare va vom prezenta specificatiile acesteia.

Whirlpool FWDD1071682WBVEUN

Whirlpool FWDD1071682WBVEUN – masina de spalat rufe cu uscator de capacitate mare

Masina de spalat rufe Whirlpool FWDD1071682WBVEUN are un design modern in care rama de culoare neagra a a hubloului contrasteaza cu carcasa alba. Usa are un diametru larg care faciliteaza atat incarcarea rufelor uscate cate si a celor umede pentru uscare. Forma taburului si paletele din plastic asigura protejarea tesaturilor in timpul spalarii si uscarii. Capacitatea de incarcare a masinii este de 10 Kg pentru spalare si 7 Kg pentru uscare, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din cel putin 4-5 persoane. Forma masinii este una patrata (60.5 x 59.5 cm) iar inaltimea este una standard (85 cm), astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai generos pentru instalare. 

Motor inverter fiabil

Whirlpool FWDD1071682WBVEUN are un motor fiabil si durabil, consumul energetic fiind incadrat in clasa D pentru spalare (pentru o scara de la A la G) si in clasa E (pentru spalare si uscare). Consumul estimat de producator pentru 100 de cicluri de spalare si uscare este de 414 kWh, costul energiei consumate cu ciclu complet fiind de cel mult 3 lei. Viteza maxima de cenrifugare este de 1600 de rotatii pe minut, rufele avand un grad redus de umiditate dupa spalare si centrifugare. Nivelul zgomotului de spalare si uscare este destul de redus (53 respectiv 59 dB) insa cel de centrifugare poate atinge 83 dB, putand sa fie deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

15 cicluri de spalare si uscare

Panoul de control dispune de un display digital tactil, de un buton rotativ si de doua butoane pentru pornire/oprire si pauza. Cele 14 cicluri de spalare includ optiuni in functie de tipul tesaturii (bumbac, bumbac eco, lana, delicate, etc) sau al articolelor (jeans, pleduri). In plus, exista si 2 cicluri complete de spalare si uscare, unul cu o durata de 45 de minute si unul de 90 de minute. Pentru cantitatile mici de rufe exista un program rapid de spalare cu durata de doar 90 de minute. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Masina de spalat rufe Whirlpool FWDD1071682WBVEUN

Tehnologie Al  6-lea simt

Ca si alte modele de masini de spalat rufe produse de Whirlpool precum Whirlpool FWSG61282BVEEN, Whirlpool FFD8638BVEE, Whirlpool FFD9448BCVEE sau Whirlpool FFB7438BVEE, si aceasta masina utilizeaza tehnologia Al 6-lea simt care regleaza automat consumul de energie, apa si timpul de spalare in functie de cantitatea de rufe spalate. Alte tehnologii moderne disponibile sunt Steam Care (improspateaza hainele si previne formarea cutelor cu ajutorul aburului fierbinte) sau Soft Move (asigura o miscare blanda a tamburului pentru protejarea tesaturilor delicate). Functiile disponibile includ pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 1 si 24 de ore, clatirea suplimentara sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ capacitate generoasa de incarcare

+ gama variata de programe

+ viteza mare de centrifugare

+ tehbologii mdoerne

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

– consumul energetic pentru spalare si uscare este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Whirlpool FWDD1071682WBVEUN este o masina de spalat rufe cu uscator care are o capacitate generoasa de incarcare si o gama variata de programe. Display-ul intuitiv, tehnologiile moderne si viteza mare de centrifugare sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Whirlpool.