Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90N642O2X/LE review

Samsung WD90N642O2X/LE

Product Name: Samsung WD90N642O2X/LE

Product Description: Samsung WD90N642O2X/LE este o ✅ masina de spalat premium cu uscator care are o capacitate generoasa de incarcare si un ✅ motor economic si silentios. Gama variata de programe, conexiunea Wi-Fi si functiile si optiunile moderne sunt doar cateva dintre atuurile acestei masini de spalar rufe cu uscator produse de Samsung.

Brand: Samsung

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Samsung WD90N642O2X/LE este o masina de spalat premium cu uscator care are o capacitate generoasa de incarcare si un motor economic si silentios. Gama variata de programe, conexiunea Wi-Fi si functiile si optiunile moderne sunt doar cateva dintre atuurile acestei masini de spalar rufe cu uscator produse de Samsung. 

Pros

+ design elegant

+ hublou cu AddWash

+ panou de control cu display dgital mare

+ consum redus de energie si apa

+ nivel scazut al zgomotului de spalare

+ cicluri variate de spalare

+ tehnologii moderne

+ functii si optiuni utile

Cons

– pretul poate fi un impediment

Masinile de spalat rufe cu uscator sunt acele aparate electrocasnice care permit atat spalarea rufelor cat si uscarea rapida a acestora. O astfel de masina de spalat este ideala pentru familiile care au copii mici si care nu dispun de un spatiu interior pentru uscarea rufelor pe timp de iarna. Spalarea si uscarea hainelor se poate face in programe separate sau comune, insa pentru acestea din urma va trebui sa tineti cont de capacitatea de incarcare pentru uscare care este mai mica decat cea pentru spalare. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe cu uscator incadrata in clasa premium care se afla in portofoliul Samsung.

Masina de spalat cu uscator Samsung WD90N642O2X/LE

Masina de spalat rufe cu uscator de ultima generatie

Samsung WD90N642O2X/LE este o masina de spalat rufe cu uscator cu design elegant din inox si hublou supradimensionat cu rama cromata si sticla Crystal Blue. Unghiul larg de deschidere si diametrul mare permit incarcarea facila atat a rufelor umede cat si a celor uscate mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 60 x 69 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 9 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare, fiind ideala pentru familiile care au cel putin 2 copii.

Eficienta energetica excelenta

Samsung WD90N642O2X/LE are un motor Digital Inverter cu magneti puternici care asigura atat un consum redus de energie cat si un nivel scazut al zgomotului. Astfel, un ciclu standard de spalare are un consum de 6.12 kWh, eficienta energetica fiind incadrata in cea mai eficienta clasa: A. Consumul de apa de 126 litri per cilcu de spalare este de asemenea unul redus, mai ales daca luam in considerare capacitatea generoasa de incarcare a masinii. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut si poate fi ajustata in 4 trepte (400, 800, 1200 si 1400) in functie de tipul tesaturilor pe care le spalati. In ceea ce priveste zgomotul, acesta variaza intre 49 dB pentru spalare, 62 dB pentru uscare si 73 dB pentru centrifugare la viteza maxima.  

14 programe de spalare si uscare

Panoul de control este format dintr-u  buton rotativ cromat care permite selectarea programelor de spalare si uscare si un display digital cu afisaj albastru si butoane cu touch pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. Ciclurile de spalare si uscare seperate includ optiuni in functie de tipul tesaturii insa exista si un program rapid de spalare si uscare pentru o cantitate mai redusa de rufe. In plus, exista si un program Hygiene Steam care foloseste aburul fierbinte pentru eliminarea bacteriilor si a mirosurilor neplacute din haine. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Samsung WD90N642O2X/LE

Functii si tehnologii moderne

Fiind un model premium, aceasta masina de spalat rufe utilizeaza mai multe tehnologii moderne QuickDrive care reduce timpul de spalare si consumul de energie, Eco Bubble care asigura o curatare eficienta chiar si la temperaturi mai scazute sau Air Wash care utilizeaza aburul fierbinte pentru igienizarea hainelor. In plus, conexiunea Wi-Fi integrata permite optimizarea ciclurilor de spalare si administrarea masinii cu aplicatia Q-rator care se poate instala pe orice smarttphone. Optiunile suplimentare includ adaugarea rufelor dupa inceperea programului de spalare, finalul intarziat sau blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design elegant

+ hublou cu AddWash

+ panou de control cu display dgital mare

+ consum redus de energie si apa

+ nivel scazut al zgomotului de spalare

+ cicluri variate de spalare

+ tehnologii moderne

+ functii si optiuni utile

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

Concluzii

In concluzie, Samsung WD90N642O2X/LE este o masina de spalat premium cu uscator care are o capacitate generoasa de incarcare si un motor economic si silentios. Gama variata de programe, conexiunea Wi-Fi si functiile si optiunile moderne sunt doar cateva dintre atuurile acestei masini de spalar rufe cu uscator produse de Samsung. 

Manual de utilizare Samsung WD90N642O2X/LE