Masina de spalat rufe Slim Beko WUE 7646XCW pareri si review

๐Ÿฅ‡ Beko WUE 7646XCW - 7 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm, 57/74 dB, 15 programe
Masina de spalat rufe Beko WUE 7646XCW

Product Name: Beko WUE 7646XCW

Product Description: Beko WUE 7646XCW este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg de rufe si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si utilizeaza tehnologii moderne precum SteamCure, HomeWiz sau AquaFusion.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Beko WUE 7646XCW este o masina de spalat rufe slim cu un design modern si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile de ultima generatie si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru apartamentele mai mici.ย 

Pros

+ design elegant

+ display digital tactil de mari dimensiuni

+ eficienta energetica A+++

+ conexiune Bluetooth

+ 15 cicluri de spalare

+ tehnologii moderne

+ functii utile

Cons

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

ย – nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania turceasca Beko este cel mai mare producator de aparate electrocasnice la nivel european avand in portofoliu o gama variata de aparate electrocasnice mari. Cele mai noi modele de masini de spalat rufe produse de Beko au un design actualizat si utilizeaza motoare economice si silentioase. In plus, aceste masini au si o gama variata de programe de spalare si utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de Beko care asigura reducerea consumului energetic si indepartarea eficienta a petelor. O astfel de masina de spalat rufe produsa de Beko este si modelul a carui prezentare o veti gasi in continuare. 

Masina de spalat rufe Beko WUE 7646XCW

Masina compacta de spalat rufe

Masina de spalat rufe slim Beko WUE 7646XCW are un design modern modern, cu un hublou supradimensionat cu rama neagra si sticla transparenta. Unghiul larg de deschidere si diametrul generos asigura incarcarea facila a hainelor si a altor articole mai voluminoase precum pleduri sau paturi. Desi are dimensiuni compacte (60 x 49 x 84 cm) aceast model are o capacitate de incarcare de 7 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Motor ProSmart Inverter economic

Beko WUE 7646XCW are un motor ProSmart Inverter de generatie noua care are un consum de energie anual de 173 kWh incadrat in clasa A+++, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 9 lei. Consumul de apa de 10.339 litri este unul rezonabil, la fel ca si eficienta energetica la centrifugare care este incadrata in clasa B (pe o scara de la A la G). Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut si poate fi setata in 4 trepte in functie de tipul tesaturilor spalate. Nivelul zgomotului variaza intre 57 dB pentru spalare si 74 dB pentru centrifugarea la viteza maxima.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Beko WUE 7646XCW

15 cicluri de spalare

Panoul de control este compus dintr-un selector rotativ pentru pornire/oprire si alegerea ciclului de spalare si un display digital tactil pentru diferite functii si optiuni. Cele 15 cicluri disponibile permit spalarea in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, lana, delicate) sau al articolelor (camasi, jeans, hainele bebelusilor). Mai mult aveti la dispozitie si un program rapid sau puteti descarca alte 5 programe gratie conexiunii Bluetooth. 

Tehnologii moderne

Fiind o masina de spalat rufe de generatie noua, acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum HomeWiz (permite minitorizarea si controlarea masinii prin intermediul unui smartphone), SteamCure (utilizeaza aburul fierbinte pentru inmuierea petelor si prevenirea formarii cutelor) sau Aquafusion (reduce consumul de detergent). Cele mai utile functii disponibile sunt Fast+ care reduce durata programului de spalare cu pana la 55%, Addextra care permite adaugarea articolelor in primele minute ale ciclului de spalare sau AntiCrease care previne formarea cutelor. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital tactil de mari dimensiuni

+ eficienta energetica A+++

+ conexiune Bluetooth

+ 15 cicluri de spalare

+ tehnologii moderne

+ functii utile

Puncte slabe

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

 – nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Beko WUE 7646XCW este o masina de spalat rufe slim cu un design modern si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile de ultima generatie si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru apartamentele mai mici. 

Tags: