Masina de spalat rufe Candy GVF1510LWHC3/1-S review

? Candy GVF1510LWHC3/1-S
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Candy GVF1510LWHC3/1-S este o masina de spalat rufe cu motor economic si o gama variata de programe. Tehnologiile moderne, viteza mare de centrifugare si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Candy.

Oferta de masini de spalat rufe este foarte variata, astfel ca veti avea de unde alege chiar daca aveti un buget mai putin generos. Pe langa modelele entry-level ale producatorilor autohtoni precum Artctic, Heinner sau Star-Light veti putea achizitiona si modele ale unor producatori mai cunoscuti care beneficiaza de reduceri promotionale. O astfel de masina de spalat rufe care beneficiaza de o reducere substantiala este si modelul produs de Candy a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Masina de spalat rufe Candy GVF1510LWHC3/1-S

Masina perfromanta de spalat rufe

Candy GVF1510LWHC3/1-S este o masina de spalat rufe cu design din care iese in evidenta hubloul mare cu rama cromata. Deschiderea hubloului  se face spre stanga la un unghi larg care permite incarcarea si descarcarea usoara a hainelor, lenjeriilor si perdelelor mai voluminoase. Dimensiunile masinii sunt de 54 x 60 x 85 cm iar capacitatea de incarcare este de 10 Kg, acest model fiind potrivit pentru familiile care au 2-3 copii.

Motor cu eficienta energetica excelenta

Candy GVF1510LWHC3/1-S are un motor economic, consumul estimativ anual de 143 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Consumul mediu anual de apa de 12.100 litri este de asemenea unul destul de scazut, la fel ca si gradul de umiditate al rufelor dupa stoarcerea la viteza maxima de 1500 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare este unul foarte scazut (51 dB) insa cel de centrifugare poate atinge o valoare de 79 dB, astfel ca va fi deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

Panou de control intuitiv

Panoul de control are o organizare atipica, in partea centrala fiind display-ul digital mare cu butoane tactile iar in partea dreapta fiind selectorul rotativ care permite alegerea programului de spalare. Aceasta masina dispune de 16 programe de spalare care includ atat optiuni in functie de tipul tesaturii cat si in functie de tipul de articole. In plus, aveti la dispoztie si un program cu abur care reduce cutele de pe haine iar gratie conexiunii Wi-Fi veti putea sa download-ati pana la 40 de cicluri suplimentare. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Masina de spalat rufe Candy GVF1510LWHC31-S

Conexiune Wi-Fi

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina utilizeaza cele mai moderne tehnologii dezvoltate de Candy precum Simply Fi care permite controlarea masinii prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartpone sau tableta. Dintre functiile suplimentare cele mai importante sunt pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore, blocarea accesului copiilor la meniu sau prespalarea si clatirea suplimentara a rufelor. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ motor cu eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ viteza maxima de centrifugare de 1500 rpm

+ numar mare de programe de spalare

+ conexiune Wi-Fi

Puncte slabe

– durata programelor de spalare este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Candy GVF1510LWHC3/1-S este o masina de spalat rufe cu motor economic si o gama variata de programe. Tehnologiile moderne, viteza mare de centrifugare si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Candy.