Electrolux EW6S406BXI, Masina de spalat rufe, 6 Kg, Clasa D, 1000 RPM – Pareri si Review

▷ Review: Electrolux EW6S406BXI - 6 Kg, Clasa D, 14 programe, 1000 RPM - Pareri
Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BXI

Product Name: Electrolux EW6S406BXI

Product Description: Electrolux EW6S406BXI este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate de incarcare de 6 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1000 RPM.

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

Electrolux EW6S406BXI este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si design exterior interesant. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Electrolux.

Pros

+ design elegant;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna;

+ gama variata de programe;

+ sisteme si tehnologii moderne.

Cons

– pretul este destul de mare;

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1000 RPM.

Aparatele produse de compania suedeza Electrolux au mai multe atuuri, precum designul modern si specificatii tehnice bune. In plus, Electrolux dezvolta permanent tehnologii menite sa imbunatateasca performantele electrocasnicelor si sa le reduca consumul energetic. Majoritatea aparatelor electrocasnice produse de Electrolux au si o fiabilitate excelenta, confirmata de o garantie extinsa oferita de producator. Electrolux EW6S406BXI este o masina de spalat rufe de generatie noua, iar in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BXI

Electrolux EW6S406BXI – masina de spalat rufe slim

Electrolux EW6S406BXI este o masina de spalat rufe slim, cu finisaje gri antracit si hublou cu rama neagra. Lateralele masinii au un design dreptunghiular, creat special pentru a reduce nivelul zgomotului si al vibratiilor. Hubloul are directia de deschidere clasica, spre stanga, si are un diametru suficient de larg pentru incarcarea facila a hainelor. 

Fiind un model slim, masina are o adancime de doar 41.1 cm, celelalte dimensiuni fiind standard (59.5 cm latime si 84.3 cm inaltime). Capacitatea de incarcare este de 6 Kg de rufe, fiind un model destinat familiilor fara copii sau persoanelor singure. Alte masini de spalat rufe slim cu specificatii tehnice bune sunt: Samsung WW90T304MBW/LE, Samsung WW80T304MBS/LE sau LG F2WN2S7S3E.

Motor inverter economic

Electrolux EW6S406BXI are un motor inverter de generatie noua, cu o eficienta energetica buna, incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G. Un program standard dureaza 3 ore si 10 minute si are un consum de energie de 0.65 kWh si 43 de litri de apa. Viteza maxima de centrifugare este de doar 1000 de rotatii pe minut si poate fi setata in 3 trepte, in functie de tipul tesaturilor sau articolelor pe care le spalati. Nivelul zgomotului maxim este de 76 dB, o valoare putin mai mare in comparatie cu cea a altor modele cu specificatii similare. 

Electrolux EW6S406BXI

14 programe de spalare

Panoul de control contine un display digital tactil si un disc rotativ pentru alegerea programului de spalare. Cele 14 cicluri de spalare ofera optiuni atat in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, matase sau lana) sau al articolelor (jeans, echipament sportiv, hainele bebelusilor). In plus, exista si un program rapid cu durata de doar 14 minute potrivit pentru o cantitate redusa de haine. De asemenea, programul AntiAllergy Vapor 60ºC utilizeaza abur fierbinte la sfarsitul ciclului de spalare pentru eliminarea alergenilor si bacteriilor din haine.

Acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne precum Sensi Care (foloseste senzori pentru a ajusta consumul de apa si energie si durata programului in functie de greutatea incarcaturii de haine) sau SoftPlus (inmoaie haine si asigura distribuirea uniforma in tambur pentru o spalare eficienta). Alte functii utile sunt Eco Time Manager (permite reglarea duratei de spalare, startul intarziat sau blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design elegant;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna;

+ gama variata de programe;

+ sisteme si tehnologii moderne.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1000 RPM.

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW6S406BXI este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si design exterior interesant. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Electrolux.