Candy CSTG 47TME/1-S, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri si Review

Candy CSTG 47TME/1-S - 7 Kg, Clasa B, 17 programe, 1400 RPM, 51/79 dB
Candy CSTG 47TME1-S

Product Name: Candy CSTG 47TME/1-S

Product Description: Candy CSTG 47TME/1-S este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care dispune de o capacitate de incarcare de 7 Kg si de o eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina are 17 cicluri de spalare si o viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut.

Brand: Candy

 • Design
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.6

Sumar

Candy CSTG 47TME/1-S este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacta si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Candy.

Pros

+ display digital tactil

+ eficienta energetica incadrata in clasa B

+ viteza de centrifugare maxima de 1400 rpm

+ 17 cicluri de spalare

+ tehnologie Smart Touch

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

– programele standard au o durata destul de mare

» Nu ratati reducerile de pana la 20% la produsele din campania
Electro Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt ideale pentru dependintele mai inguste sau cu dimensiuni mai mici. O astfel de masina de spalat rufe se va putea instala intr-o nisa de pe hol sau intr-o baie de serviciu cu o suprafata mica. In functie de cate persoane aveti in familie veti putea alege o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare mai redusa de 6-7 Kg sau mai generoasa de 10 Kg. Alte specificatii pe care va trebui sa le aveti in vedere sunt eficienta energetica, numarul de programe, viteza de centrifugare sau nivelul zgomotului. Candy CSTG 47TME/1-S este o astfel de masina de spalat rufe cu incarcare verticala iar in cele ce urmeaza veti gasi o scurta prezentare a acesteia.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Candy CSTG 47TME1-S

Candy CSTG 47TME/1-S – masina de spalat rufe compacta

Masina de spalat rufe Candy CSTG 47TME/1-S are un design clasic de culoare alba si un display digital cu fundal negru. Lateralele au un design special care contribuie la reducerea vibratiilor iar tamburul este din otel inoxidabil si are un volum de 46 de litri. Tamburul are un sistem inovativ de deschidere prin culisare gratie tehnologiei Gentle Touch. Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg si dimensiuni de 41 x 60 x 86 cm, care permit instalarea chiar si pe o baie sau un hol mai inguste. Alte modele de masini de spalat rufe cu incarcare verticala si capacitate similara de incarcare sunt: Whirlpool TDLR7220SSEUN, Whirlpool TDLRB7222BSEUN, Whirlpool TDLRB6241BSEU/N sau Candy CSTG 48TME/1

Eficienta energetica buna

Candy CSTG 47TME/1-S are un motor ProSmart Inverter care este atat economic cat si silentios. Consumul energetic este incadrat in clasa B, un ciclu de spalare avand un cost cu energia consumata de doar 0.37 lei. Consumul de apa de 42 litri/ciclu este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate al rufelor daca utilizati viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 51 dB iar cel de centrifugare poate sa atinga 79 dB, putand fi deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

Gama variata de programe

Panoul de control are o organizare specifica producatorului italian, cu un selector rotativ in partea dreapta si un display digital in cea stanga. Acest model dispune de 17 cicluri de spalare care includ optiuni atat in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, delicate) cat si al articolelor (jeans, echipament sportiv sau hainele bebelusilor). In plus, exista si un program rapid cu o durata de 49 de minute potrivit pentru hainele care necesita o improspatare. Din pacate, durata unui program standard de spalare este mare (208 minute). Totusi, timpul de spalare si consumul de energie si apa sunt ajustate automat in functie de incarcatura de rufe gratie functiei Kilo Detector. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Candy CSTG 47TME1-S

Tehnologie Smart Touch

Aceasta masina utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Candy precum Smart Touch care permite controlarea masinii prin intermediul unui smartphone cu NFC. Cele mai importante functii disponibile sunt pornirea intarziata (intr-un interval de pana la 24 de ore), blocarea accesului copiilor la meniu sau prespalarea. 

Puncte tari

+ display digital tactil

+ eficienta energetica incadrata in clasa B

+ viteza de centrifugare maxima de 1400 rpm

+ 17 cicluri de spalare

+ tehnologie Smart Touch

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

– programele standard au o durata destul de mare

Concluzii

Concluzionand, Candy CSTG 47TME/1-S este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacta si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Candy.

Tags: