Masina de spalat rufe Electrolux EW6S506W review

Electrolux EW6S506W
  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.2)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Electrolux EW6S506W este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si raportul bun intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitiei acestei masini de spalat produsa de Electrolux. 

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea aparatelor electrocasnice trebuie sa fie facuta in principal in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie dar si de numarul de persoane care le vor folosi. In cazul unei masini de spalat, o familie mai numeroasa va avea nevoie de un model cu o capacitate de incarcare de 8-10 Kg, iar o familie fara copii poate opta pentru un model slim, cu o capacitate de 5-6 Kg. Un astfel de model slim este si masina produsa de compania suedeza Electrolux a carei prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza. 

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S506W

Masina de spalat rufe slim

Electrolux EW6S506W este o masina de spalat cu design simplu de culoare alba si hublou cu sticla transparenta. Deschiderea hubloului se face spre stanga la un unghi suficient de larg care permita incarcarea facila a hainelor mai voluminoase. Acest model are o adancime de doar 38 cm, putand sa fie montata si intr-o nisa mai ingusta sau sub blatul din bucatarie. Capacitatea de incarcare a masinii este de 6 Kg, fiind perfecta pentru o persoana singura sau pentru o familie fara copii. 

Motor cu un consum energetic redus

Motorul masininii Electrolux EW6S506W este foarte economic, consumul energetic anual de 173 kWh este incadrat in cea mai eficienta clasa: A+++. Consumul anual de apa de 9.999 litri este de asemenea unul redus, insa eficienta stoarcerii prin centrifugare este destul de slaba, fiind incadrata in clasa C. Viteza maxima de centrifugare este de doar 1000 de rotatii pe minut si poate fi ajustate in 4 trepte, rufele avand un grad de umiditate de 60% dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului de spalare de 58 dB este unul foarte scazut, iar cel de centrifugare poate ajunge pana la 76 dB.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Electrolux EW6S506W

Programe eficiente de spalare

Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea ciclului de spalare, un display digital mare si mai multe butoane care permit selectarea unor optiuni si functii suplimentare. Acest model dispune de 15 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi si haine dar si pentru cuverturi sau haine. In plus aveti la dispozitie si un program rapid QuickWash care poate fi utilizat pentru improspatarea unor haine putin purtate. Functiile si optiunile suplimentare includ pornirea intarziata intr-un interval de pana la 9 ore sau blocarea accesului copiilor la meniu. In plus, sistemul SensiCare va adapta consumul de energie si apa sau durata programului in functie de cantitatea de rufe incarcate. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ display digital mare

+ consum foarte redus de energie

+ zgomot scazut de spalare

+ 15 cicluri de spalare

+ tehnologii moderne

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– viteza de centrifugare de doar 1000 de rotatii pe minut

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW6S506W este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si raportul bun intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitiei acestei masini de spalat produsa de Electrolux. 

Manual Electrolux EW6S506W