Candy CS4 1172DE/1-S, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa D, 1100 RPM – Pareri si Review

▷ Candy CS4 1172DE/1-S Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Candy CS4 1172DE/1-S

Product Name: Candy CS4 1172DE/1-S

Product Description: Candy CS4 1172DE/1-S este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 16 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1100 RPM.

Brand: Candy

 • Design
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.3

Summary

Candy CS4 1172DE/1-S este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si design simplu. Gama variata de programe, functiile moderne si raportul corect intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere buna pentru familiile cu venituri medii.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ functii utile;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

– viteza de centrifugare maxima este de doar 1100 RPM.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Oferta de masini de spalat rufe este foarte variata, atat pentru gama entry-level cat si pentru gamele de mid sau premium. Cele mai ieftine modele sunt produse de brandurile autohtone Heinner, Star-Light iar cele mai scumpe de cele germane Miele, AEG sau Bosch. Pentru gama de mijloc, unul din brandurile care ofera cel mai bun raport calitate-pret este compania italiana Candy. Masinile de spalat rufe produse de Candy au specificatii tehnice bune, o gama variata de programe si dispun de tehnologii si functii de ultima generatie. Candy CS4 1172DE/1-S este o astfel de masina de spalat rufe cu un pret rezonabil, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Candy CS4 1172DE/1-S

Candy CS4 1172DE/1-S – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Candy CS4 1172DE/1-S are un design simplist, cu o carcasa alba si un hublou cu rama de aceeasi culoare. Hubloul este situat mai sus in comparatie cu alte modele, facilitand incarcarea si descararea mai usoara a rufelor. In interior cuva de inox are un design special, care impreuna cu forma paletelor asigura protejarea chiar si a tesaturilor delicate. 

Acest model are o latime si o inaltime standard (60 x 85 cm) insa adancimea este de doar 45 cm, astfel ca va putea fi instalat si intr-o baie mai ingusta. Capacitatea de incarcare este de 7 Kg de rufe, fiind potrivit pentru o familie formata din 2-3 persoane. Alte masini de spalat rufe cu o capacitate similara de incarcare pe care le-am analizat recent sunt: LG F2WV3S7AIDD sau Toshiba TW-BL80S2.

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Candy CS4 1172DE/1-S

Candy CS4 1172DE/1-S are un motor cu o eficienta energetica incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G. Un ciclu standard are un consum de 0.69 kWh si 41 de litri de apa si o durata de 3 ore si 28 de minute. Viteza de centrifugare poate fi ajustata in doar 4 trepte intre 400 si 1100 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate mai mare dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului este de cel mult 70 dB, fiind putin mai mare decat al altor modele de generatie noua. 

Panou de control si cicluri de spalare

Candy CS4 1172DE/1-S

Panoul de control dispune de un display digital cu afisaj rosu si butoane tactile si de un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare. Acest model dispune de nu mai putin de 16 cicluri de spalare: Bumbac, Bumbac + prespalare, Eco 40-60, 20°C, Sintetice, Clatire, Evacuare si centrifugare, Jeans, Igienizare, Lana, Tesaturi delicate, Mixte si colorate, Rapid (14, 30 sau 44 de minute), Bumbac perfect 59 minute. Temperatura de spalare poate fi setata in 5 trepte intre 20 si 90°C.  

Functii, sisteme si garantie

Aceasta masina de spalat rufe dispune de mai multe functii moderne precum:

 • Kilo detector – ajusteaza automat consumul de apa si durata ciclurilor de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate in masina de spalat;
 • Easy Iron – utilizeaza aburul fierbinte pentru prevenirea formarii cutelor, facilitand calcarea acestora;
 • Pornire intarziata – permite programarea ciclului de spalare intr-un interval maximum de 24 de ore.

Garantia de care beneficiaza aceasta masina de spalat rufe este cea standard de 24 de luni. Daca doriti sa prelungiti aceasta perioada, o puteti face cu un cost suplimentar in momentul achizitionarii.

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ functii utile;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

– viteza de centrifugare maxima este de doar 1100 RPM.

Concluzii

In concluzie, Candy CS4 1172DE/1-S este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si design simplu. Gama variata de programe, functiile moderne si raportul corect intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere buna pentru familiile cu venituri medii. 

button-3

Manual de utilizare Candy CS4 1172DE/1-S

Manual Masina de Spalat Ruf… by Perfectreview

Tags: