Masina de spalat rufe Beko WMY101444LB1 review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Consum
    (4.5)
  • Tehnologii
    (4.5)
4.5

Sumar

Daca va doriti o masina de spalat rufe de capacitate mare care sa fie eficienta si sa foloseasca ultimele tehnologii va recomandam modelul WMY101444LB1 de la Beko.

Masina de spalat rufe este un aparat electrocasnic care reuseste sa usureze foarte mult munca din casa, astfel ca proprietarii nu trebuie sa isi mai faca foarte multe griji in legatura cu aceasta activitate. Dar pentru cei care isi doresc sa scape cu totul de aceasta problema exista masinile automate de spalat rufe, iar din aceasta gama face parte si produsul pe care il vom prezenta in continuare si anume Beko WMY101444LB1.

masina-de-spalat-rufe-beko-wmy101444lb1

Aceasta masina de spalat rufe este una cu un design clasic pentru categoria din care face parte, insa are in acelasi timp o eleganta deosebita, lucru ce o va face sa aduca un plus locului in care va fi instalata. Incarcarea este frontala, astfel ca acest electrocasnic este mai potrivit intr-un spatiu in care are suficient loc, deoarece nu este econom in aceasta privinta.

Acest model Beko WMY101444LB1 este unul cu o eficienta energetica ridicata, facand parte din clasa energetica A+++. Astfel ca aceasta masina de spalat rufe va consuma mai putina energie electrica decat una dintr-o clasa energetica inferioara. De asemenea, acest model de masina de spalat rufe are marele avantaj de a permite incarcari de pana la 10 kilograme. Asta inseamna ca aceasta masina de spalat rufe este potrivita mai ales pentru familiile mari si care nu isi doresc sa spele foarte des.

consum-beko-wmy101444lb1

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Numarul de programe de care acest model dispune este de 16, printre care se numara si unul scurt, care tine doar 14 minute atunci cand sunt incarcate doar 2 kilograme de haine. In plus, exista programul Duvet care permite spalarea pilotelor de mari dimensiuni, astfel incat bacteriile sa fie indepartate, iar sanatatea dumneavoastra sa fie protejata. In momentul centrifugarii se ajunge la 1400 de rotatii pe minut, astfel ca rufele vor iesi destul de bine stoarse de apa, iar uscarea va fi mai rapida. Iar pentru cei care uneori folosesc detergent lichid, iar alteori pudra sau le combina, acest model are un compartiment special pentru detergentul lichid.

Aceasta masina de spalat rufe Beko WMY101444LB1 utilizeaza mai multe tehnologii care o ajuta sa fie eficienta atat in ceea ce priveste spalarea, cat si economisirea energiei. Sistemul Aquafusion valorifica la maximum apa, energia electrica si detergentul, astfel ca proprietarii vor avea rufe mai curate cu mai putine resurse. Designul AquaWave de care beneficiaza acest model reuseste sa ofere rufelor o spalare eficienta, dar si o atentie sporita si o ingrijire delicata, astfel ca exista sansa ca nici macar materialele foarte sensibile sa fie deteriorate.

Pentru cei care isi fac probleme in legatura cu murdaria care ramane in interiorul masinii dupa spalari repetate, Beko WMY101444LB1 vine cu solutia care este reprezentata de un program de autocuratare, care poate fi utilizat dupa aproximativ 20 de cicluri de spalare. Nivelul de zgomot este unul obisnuit pentru o masina de spalat rufe, acesta fiind de 54 dB in timpul spalarii si 74 in timpul centrifugarii.

In concluzie, daca va doriti o masina de spalat rufe de capacitate mare care sa fie eficienta si sa foloseasca ultimele tehnologii va recomandam modelul WMY101444LB1 de la Beko.