Bosch WAX32MH0BY, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa C, 1600 RPM – Pareri si Review

▷ Bosch WAX32MH0BY, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa C, 1600 RPM ⭐ Pareri
Masina de spalat rufe Bosch WAX32MH0BY

Product Name: Bosch WAX32MH0BY

Product Description: ⭐ Bosch WAX32MH0BY este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa C. Masina dispune de 14 cicluri de spalare, are o viteza maxima de centrifugare de 1600 RPM si un nivel maxim al zgomotului de 71 dB.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Bosch WAX32MH0BY este o masina de spalat rufe cu design premium si capacitate generoasa de incarcare. Tehnologiile si sistemele de ultima generatie, gama variata de programe si viteza mare de centrifugare sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Bosch in Germania.

Pros

+ design modern;

+ display digital mare;

+ motor economic si silentios;

+ viteza maxima de centrifugare de 1600 RPM;

+ programe si functii variate;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ garantii extinse oferite de producator.

Cons

– lipsa unui program cu abur;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Aparatele electrocasnice mari produse de compania germana Bosch sunt apreciate pentru fiabilitatea excelenta, care asigura o durata de utilizare de peste 10 ani. Cele mai noi electrocasnice comercializate sub brandul Bosch au un design modern, care permite integrarea facila in orice locuinta noua. In plus, tehnologiile si sistemele dezvoltate de Bosch asigura atat imbunatatirea performantelor cat si eficientizarea consumului. Bosch WAX32MH0BY este o masina de spalat rufe de generatie noua, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acesui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Bosch WAX32MH0BY

Bosch WAX32MH0BY – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Masina de spalat rufe Bosch WAX32MH0BY este produsa in Germania si are un design modern, cu carcasa alba si hublou cu rama argintie. Peretii laterali au un design circular, special creat pentru reducerea nivelului vibratiilor si a zgomotului. Hubloul are un diametru de 32 cm si se deschide la un unghi de 171°, care faciliteaza incarcarea si descarcarea facila a rufelor. Tamburul este iluminat si are o structura in forma de picatura, VarioDrum, si palete asimetrice pentru protejarea tesaturilor delicate.

Capacitatea de incarcare a masinii este de 9 Kg de rufe, fiind un model destinat familiilor formate din 4-5 persoane. Dimensiunile sunt in concordanta cu capacitatea generoasa de incarcare (59.8 x 59 x 84.8 cm), astfel ca veti avea nevoie de un spatiu mai generos pentru instalare. Alte modele de masini de spalat rufe cu o capacitate de incarcare similara pe care le-am analizat recent sunt: Samsung WW90T734DBX/S7 (clasa A) sau LG F4WV309S6E (clasa B).

Motor, eficienta energetica si viteza de centrifugare

Eticheta energetica Bosch WAX32MH0BY

Bosch WAX32MH0BY are un motor EcoSilence Drive, care este atat fiabil cat si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa C, pe o scara de la A la G, un ciclu de spalare standard avand un consum de 0.65 kWh si 48 litri de apa. Viteza maxima de centrifugare este de 1600 de rotatii pe minut, rufele avand un grad relativ redus de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului variaza intre 48 dB pentru spalare si 71 dB pentru centrifugarea la viteza maxima, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata.

Panou de control, programe si functii

Bosch WAX32MH0BY

Panoul de control are un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj alb si selectoare tactile. Masina dispune de 14 cicluri de spalare impartite in 2 categorii:

 • programe standard: bumbac, easy care, delicate/matase, lana/spalare manuala;
 • programe speciale: camasi/bluze, eco 46-60, jeans/culori inchise, outdoor, evacuare/centrifugare, rapid/mix, clatire, drum clean si super rapid 15/30 minute.

Durata unui ciclu standard de spalare este de 3 ore si 47 de minute, insa acesta poate fi redus cu pana la 65% prin optiunea SpeedPerfect. Functiile optionale includ reincarcarea rufelor si dupa inceperea ciclului de spalare, prespalarea sau spalare fara centrifugare.

Tehnologii, sisteme si garantie

Fiind un model din gama premium, aceasta masina utilizeaza cele mai noi tehnologii si sisteme dezvoltate de Bosch precum:

 • Home Connect – permite controlarea masinii de spalat rufe prin intermediul aplicatiei pentru smartphone sau tableta, gratie conectivitatii Wi-Fi;
 • Aqua Stop – furtun cu perete dublu care asigura protectie 100% impotriva pagubelor produse de apa;
 • 4D Wash System Intensive Plus – asigura spalarea eficienta a rufelor prin combinarea a doua sisteme: Direct Water Spray si Spin Wash;
 • AntiPete – reglarea automata a temperaturii a timpului de inmuiere si a miscarilor tamburului pentru eliminarea a 4 tipuri de pete dificile: ulei, vin rosu, sange sau iarba.

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani si de o extragarantie de 10 ani pentru motorul EcoSilence Drive. 

Puncte tari

+ design modern;

+ display digital mare;

+ motor economic si silentios;

+ viteza maxima de centrifugare de 1600 RPM;

+ programe si functii variate;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ garantii extinse oferite de producator.

Puncte slabe

– lipsa unui program cu abur;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

In concluzie, Bosch WAX32MH0BY este o masina de spalat rufe cu design premium si capacitate generoasa de incarcare. Tehnologiile si sistemele de ultima generatie, gama variata de programe si viteza mare de centrifugare sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Bosch in Germania. 

button-3

Manual de utilizare Bosch WAX32MH0BY

Tags: