Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Beko HITY854310F review

Beko HITY854310F
  • Consum
    (5)
  • Programe si Functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

Beko HITY854310F este o masina de spalat rufe cu uscator incorporabila cu o capacitate buna incarcare si cu un consum redus de energie atat pentru spalare cat si pentru uscare. Gama variata de programe, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de Beko. 

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat cu uscator ofera o solutie facila pentru spalarea si uscarea rufelor intr-un timp foarte scurt, fiind ideale pentru persoanele care locuiesc in case sau apartamente mici. Desi majoritatea modelelor disponibile pe piata sunt clasice, exista si masini de spalat cu uscator care se pot incorpora in mobilierul din bucatarie, hol sau baie. Cele mai importante avantaje ale unei masini de spalat rufe incorporabile sunt atenuarea zgomotului si faptul ca designul masinii nu influenteaza aspectul general al incaperii. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe cu uscator care este produsa de compania turceasca Beko. 

Masina de spalat cu uscator Beko HITY854310F

Masina de spalat incorporabila moderna

Beko HITY854310F este o masina de spalat rufe cu uscator incorporabila cu un design clasic de culoare alba si un hublou cu deschidere spre stanga la un unghi larg de 165 de grade. Masina are o adancime de doar 55 cm, putand sa fie instalata sub blatul din bucatarie, sau intr-un hol mai ingust. Capacitatea de incarcare a acestui model este de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Eficienta energetica excelenta pentru spalare si uscare

Beko HITY854310F are un motor cu o eficienta energetica excelenta, fiind unul dintre putinele modele care este incadrat in clasa A de eficienta atat pentru spalare cat si pentru centrifugare. Un program standard de spalare are un consum de doar 0.76 kWh iar unul complet de spalare si uscare de 5.44 kWh. Un alt atu al acestui model este viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de scazut de umiditate dupa spalare. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 48 dB, o valoare foarte scazut avand in vedere capacitatea mare de incarcare a acestui model, cele de uscare si centrifugare fiind de asemenea destul de reduse (59 respectiv 74 dB).

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Gama variata de programe

 Panoul de control contine doua butoane pentru pornire/oprire, un buton rotativ pentru selectarea ciclului de spalare si un display digital incadrat de 7 butoane pentru diferite optiuni suplimentare. Pentru spalarea rufelor aveti la dispozitie 9 programe pentru diferite tipuri de haine sau tesaturi precum bumbac, lana sau delicate. In plus, aveti la dispozitie si un program rapid Xpress Super Short cu o durata de doar 14 minute si unul zilnic Daily Xpress cu durata de 28 de minute. In ceea ce priveste programele de uscare, exista 5 optiuni pentru anumite tipuri de tesaturi si cantitati de incarcare. 

Sisteme si functii utile

Acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii dezvoltate de Beko precum Optisense care utilizeaza 4 senzori speciali pentru optimizarea consumului de energie si apa sau Aquafusion care economiseste detergentul necesar pentru spalare. Dintre functiile optionale amintim blocarea accesului copiilor la meniu sau pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore. Calitatea si fiabilitatea acestei masini de spalat rufe este confirmata si prin garantia suplimentara de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ capacitate buna de incarcare

+ consum redus de energie

+ 14 programe de spalare

+ nivel redus al zgomotului

+ panou de control intuitiv

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie,  Beko HITY854310F este o masina de spalat rufe cu uscator incorporabila cu o capacitate buna incarcare si cu un consum redus de energie atat pentru spalare cat si pentru uscare. Gama variata de programe, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de Beko. 

Manual Beko HITY854310F