Masina de spalat rufe Heinner HWM-V8414SA++ review

Heinner HWM-V8414SA++
  • Consum
    (5)
  • Design
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.6

Sumar

Heinner HWM-V8414SA++ este o masina de spalat rufe din gama 2018 cu un design actual si un consum foarte redus de energie. Programele variate de spalare, viteza excelenta de centrifugare, meniul cu display digital si raportul bun calitate/pret sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat produsa de Heinner.

Designul aparatelor electrocasnice a inceput sa fie la fel de important ca si specificatiile tehnice, in ultima perioada tot mai multi clienti alegand electrocasnicele mari si un functie de aspect. Finisajele moderne si display-urile digitale permit integrarea acestor aparate electrocasnice in apartamente si case cu amenajari contemporane, alaturi de un mobilier elegant cu finisaje mate sau lucioase. De exemplu, o masina de spalat rufe cu carcasa argintie se va putea instala atat pe un hol recent renovat cat si in bucatarie alaturi de alte electrocasnice cu finisaje din inox. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe cu design interesant si specificatii bune care este produsa de Heinner.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V8414SA++

Masina de spalat rufe cu design modern

Heinner HWM-V8414SA++ este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala si un design argintiu modern cu rama hubloului si panou de control de culoare neagra. Hubloul se deschide spre stanga si are un diametru larg de 33 cm care va permite introducerea facila a rufelor mai voluminoase dar si a lenjeriilor, perdelelor sau draperiilor mai lungi. Masina are dimensiuni de 59.7 x 55.7 x 84.5 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind destinata familiilor formate din 3-4 persoane.

Consum foarte redus de energie si apa

Heinner HWM-V8414SA++ are un motor economic cu un consum anual de energie de doar 194 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Consumul mediu de apa de 10.224 de litri este de asemenea unul redus, la fel ca si nivelul de umiditate a rufelor dupa spalare si centrifugarea la nivelul maxim de 1400 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare de 58 dB este foarte redus daca luam in considerare capacitatea de incarcare a acestui model, insa cel de centrifugare poate atinge valori de 78 dB care vor fi deranjante pentru celelalte persoane din casa.

 Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Heinner HWM-V8414SA++

Meniu intuitiv si programe variate de spalare

Panoul de control are un display digital cu afisaj de culoare rosie sub care se afla 5 butoane pentru ajustarea anumitor setari sau pentru activarea functiilor speciale si un buton rotativ pentru pornire/oprire si pentru selectarea programului de spalare. Aceasta masina dispune de 15 programe de spalare care includ atat optiuni clasice precum lana, bumbac, delicate sau camasi dar si mai moderne precum Eco 20, Allergy Safe sau programul zilnic cu o durata de doar 60 de minute. Cel mai scurt program dureaza doar 15 minute insa se va putea utiliza doar pentru o cantitate redusa de rufe care necesita o improspatare.

Acest model utilizeaza mai multe sisteme moderne precum cel pentru detectarea spumei sau sistemul electronic de control al balansului care reduce vibratiile si nivelul zgomotului din timpul spalarii. In plus, functia de pornire intarziata permite spalarea rufelor atunci cand sunteti in oras sau la cumparaturi iar functia Child Lock permite blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital

+ capacitate buna de incarcare

+ consum foarte redus de energie si apa

+ gama variata de programe

+ programe cu durata redusa

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– zgomotul de centrifugare poate fi deranjant

Concluzii

In concluzie, Heinner HWM-V8414SA++ este o masina de spalat rufe din gama 2018 cu un design actual si un consum foarte redus de energie. Programele variate de spalare, viteza excelenta de centrifugare, meniul cu display digital si raportul bun calitate/pret sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat produsa de Heinner.

Descarca manualul de utilizare