Heinner HWM-M7014E+++, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa E, 1400 RPM – Pareri si Review

Review: Heinner HWM-M7014E+++ - 7 Kg, Clasa E, 1400 RPM, 80 dB - Pareri
Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014E+++

Product Name: Heinner HWM-M7014E+++

Product Description: Heinner HWM-M7014E+++ este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa E. Masina dispune de 16 programe de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Programe si functii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.1

Sumar

Heinner HWM-M7014E+++ este o masina de spalat rufe cu design modern si gama variata de programe. Viteza mare de centrifugare, functiile utile si pretul accesibil fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Heinner o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ viteza mare de centrifugare;

+ pret accesibil.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– nivelul zgomotului este destul de mare.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Maisnile de spalat rufe de generatie noua au, in general, preturi de achizitie destul de mari. Exista insa si modele produse de companii autohtome precum Heinner, Arctic sau Star-Light care au preturi mai accesibile. Chiar daca specificatiile tehnice nu sunt cele mai bune, aceste modele ofera un raport bun intre calitate si pret, fiind potrivite pentru familiile cu venituri mai mici.

Heinner HWM-M7014E+++ este o astfel de masina de spalat rufe cu un pret mai accesibil, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014E+++

Masina de spalat rufe compacta

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014E+++ are un design actual, cu carcasa alba cu hublou mare si rama lata. Peretii laterali ai masinii au un desing creat special pentru a reduce nivelul zgomotului si al vibratiilor. Diametrul mare al hubloului permita incarcarea rapida chiar si a articolelor mari precum paturi, cuverturi sau lenjerii. Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg si dimensiuni de 59.5 x 49.5 x 85 cm, putand fi instalat si intr-o bucatarie sau o baie mai inguste. Alte masini de spalat rufe din portofoliul Heinner care preturi mai accesibile sunt: Heinner Slim HWM-H6010E, Heinner Slim HWM-H6010SE+++, Heinner HWM-M7014SE+++ sau Heinner HWM-M1015INVB+++.

Viteza mare de centrifugare

Heinner HWM-M7014E+++ are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa E pe o scara de la A la G. Un ciclu de spalare dureaza 3 ore si 28 de minute si are un consum de 0.78 kWh si de 45 litri de apa. Viteza de centrifugare maxima este de 1400 de rotatii pe minut, eficienta la stoarcere fiind incadrata in a doua cea mai buna clasa, B. Nivelul zgomotului poate atinge 80 dB, ceea pe poate fi deranjant pentru celelalte persoane din casa. Totusi, sistemul electronic de control al balansului asigura reducerea vibratiilor din timpul spalarii si stoarcerii. 

Heinner HWM-M7014E+++

Display digital tactil

Panoul de control contine un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital incadrat de butoane pentru diferite functii si optiuni. Cele 16 programe de spalare includ doua optiuni rapide (15 si 45 de minute) si alte optiuni organizate in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, sintetice, delicate) sau al articolelor (echipament sportiv sau hainele bebelusilor). Functiile optionale includ pornirea intarziata, blocarea accesului copiilor la meniu, prespalarea sau memorarea programului favorit. 

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ viteza mare de centrifugare;

+ pret accesibil.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– nivelul zgomotului este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, Heinner HWM-M7014E+++ este o masina de spalat rufe cu design modern si gama variata de programe. Viteza mare de centrifugare, functiile utile si pretul accesibil fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Heinner o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.