Candy RO41274DWMCE/1-S, Masina de spalat rufe slim, 7 Kg, Clasa A, 1200 RPM – Pareri si Review

Candy RO41274DWMCE/1-S - 7 Kg, Clasa A, 1200 RPM, 16 programe
Candy RO41274DWMCE1-S

Product Name: Candy RO41274DWMCE/1-S

Product Description: Candy RO41274DWMCE/1-S este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM si are un nivel al zgomotului de 74 dB.

Brand: Candy

  • (4.4)
  • (5)
  • (4.9)
  • (4.5)
4.7

Summary

Candy RO41274DWMCE/1-S este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, conectivitatea Wi-Fi si functiile moderne sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de Candy.  

Pros

+ dimensiuni comacte; + panou de control intuitiv; + eficienta energetica incadrata in clasa A; + nivel rezonabil al zgomotului; + gama variata de programe si functii; + conectivitate Wi-Fi.

Cons

– pretul intreg este mare; – viteza maxima de centrifugare de doar 1200 RPM.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de splat rufe slim sunt ideale pentru utilizarea eficienta a spatiului din locuintele mai mici. Aceste masini pot fi instalate atat sub blatul din bucatarie cat si pe un hol de mici dimensiuni. O astfel de masina de spalat rufe are, de regula, si o capacitate mai mica de incarcare, fiind potrivita pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii. Ca si in cazul celorlalte modele, cele mai importante specificatii de care trebuie sa tineti cont sunt eficienta energetica, gama de programe, functiile si optiunile disponibile sau viteza maxima de centrifugare. Candy RO41274DWMCE/1-S este o masina de spalat rufe cu specificatii tehnice foarte bune iar in continuare veti gasi o prezentare a acestui model.

Candy RO41274DWMCE1-S

Candy RO41274DWMCE/1-S – Masina de spalat rufe compacta

Candy RO41274DWMCE/1-S este o masina de spalat rufe slim cu design simplu de culoare alba. Hubloul mare este situat mai sus in comparatie cu alte modele, facilitand incarcarea si descarcarea rufelor.Peretii laterali au un design box-in-box care contribuie la reducerea zgomotului si a vibratiilor. Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg si dimensiuni compacte (60 x 43 x 85 cm), astfel ca nu va trebui sa ii alocati un spatiu prea mare pentru instalare. Alte modele de masini de spalat rufe slim: Candy RO4 H7A2TCEX-S, Whirlpool FWSG61282BVEEN, LG F2WN2S7S3E sau LG F2WN2S6S3E.

Eficienta energetica excelenta

Candy RO41274DWMCE/1-S are un motor inverter cu eficienta energetica foarte buna, care este incadrata in clasa A (pe o scara de la A la G). Un ciclu de spalare standard are un consum de 0.45 kWh si 41 de litri de apa si dureaza 3 ore si 28 de minute. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut si poate fi setata in 4 trepte in functie de tipul tesaturilor spalate. Nivelul zgomotului poate atinge 74 dB la viteza maxima de stoarcere, o valoare comparabila cu cea a altor modele cu specificatii similare. 

Masina de spalat rufe Candy RO41274DWMCE1-S

Panou de control intuitiv

Pnaoul de control contine un display digital cu selectoare tactile situate deasupra hubloului si un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare. Acest model dispune de 16 cicluri de spalare care include optiuni pentru anumite tesaturi (bumbac, sintetice, lana sau delicae) sau articole (echipament sportiv). In plus, aveti la dispozitie si 9 programe rapide cu o durata cuprinsa intre 14 si 59 de minute. Functiile optionale includ Steam (utilizeaza aburul fierbinte pentru prevenirea formarii cutelor), start intarziat sau selectarea gradului de murdarie. Gratie conectivitatii Wi-Fi controlul masinii se poate face atat prin intermediul aplicatiei mobile Simply Fi cat si comanda vocala.  

Puncte tari

+ dimensiuni comacte;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ gama variata de programe si functii;

+ conectivitate Wi-Fi.

Puncte slabe

– pretul intreg este mare;

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 RPM.

Concluzii

In concluzie, Candy RO41274DWMCE/1-S este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, conectivitatea Wi-Fi si functiile moderne sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de Candy. 

Tags: