▷Review:Beko B3WFU7744WB, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri

▷Beko B3WFU7744WB Masina de Spalat Rufe ⭐ Pareri si Review
Beko B3WFU7744WB

Product Name: Beko B3WFU7744WB

Product Description: Beko B3WFU7744WB este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrfugare de 1400 RPM.

Brand: Beko

 • Design
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.7

Sumar

Beko B3WFU7744WB este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica foarte buna. Cele 15 cicluri de spalare, garantiile extinse si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko.

Pros

+ conectivitate Bluetooh; + gama variata de programe; + viteza mare de centrifugare; + nivel redus al zgomotului; + garantii extinse; + raport excelent calitate/pret.

Cons

– design alb simplu.

Aparatele electrocasnice mari produse sub brandul Beko ofera un raport excelent intre calitate si pret. Cele mai noi modele de masini de spalat rufe, combine frigorifice sau uscatoare de rufe produse de Beko au un design modern si specificatii tehnice foarte bune. In plus, acestea utilizeaza tehnologii de ultima generatie care le imbunatatesc performantele si le reduc consumul energetic. Beko B3WFU7744WB este o masina de spalat rufe lansata recent, iar in randurile urmatoare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Beko B3WFU7744WB

Beko B3WFU7744WB – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Beko B3WFU7744WB are un design minimalist, cu o carcasa alba si un hublou mare cu rama de aceeasi culoare. Peretii laterali ai masinii dispun de un design Box in box care contribuie la reducerea vibratiilor din timpul spalarii si stoarcerii. Hubloul are un diametru generos si se deschide la un unghi de 160 grade care faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor. Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg de rufe, fiind destinata familiilor formate din 2-3 persoane.

Dimensiunile acestui model sunt de 60 x 49.6 x 84 cm, instalarea putand sa fie facuta chiar si pe un hol mai ingust. Alte masini de spalat rufe Beko pe care le-am analizat recent sunt: Beko B5WFT89415WW (9 Kg, clasa A) sau Beko B5WFT89415WW (8 Kg, clasa A). 

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Beko B3WFU7744WB

Beko B3WFU7744WB are un motor ProSmart Inverter care este atat fiabil dar si silentios. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa (A), un ciclu standard avand un consum de doar 0.44 kWh. Consumul de apa de 37 litri/ciclu este de asemenea unul redus, ca si gradul de umiditate reziduala a rufelor dupa spalare si stoarcere care este de 53.9%. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, iar nivelul zgomotului poate atinge 72 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. 

Panou de control, programe si functii

Masina de spalat rufe Beko B3WFU7744WB

Panoul de control are o organizare clasica, cu un disc rotativ mecanic in partea centrala si un display digital cu selectoare tactile in cea dreapta. Acest model dispune de 15 cicluri de spalare: Bumbac, Sintetice, Clatire, Geci, Camasi, Echipament sportiv, Lana/Spalare de mana, Jeans/Inchise, Centrifugare + Stoarcere,  Expert pete, Descarcare program,  Eco 40-60, Xpress/Super Xpress, Hygiene+ si Steam Therapy. In plus, mai puteti descarcare 5 programe gratie conectivitatii BlueTooth: Mixte, Perdele, Jucarii de plus, Haine negre si Prosoape. Durata unui program standard este de 3 ore si 27 de minute, insa exista si optiuni rapide pentru o cantitate mai redusa de haine.

Functiile optionale includ adaugarea unor articole in primele 5 minute ale programelor de spalare, prevenirea formarii cutelor, reducerea timpului de spalare cu pana la 50% sau eliminarea mirosurilor neplacute cu ajutorul aburului fierbinte.

Tehnologii, sisteme si garantie

Fiind o masina de spalat rufe lansata recent, acest model utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de Beko precum:

 • Optisense – utilizeaza 4 senzori care ajusteaza automat consumul de energie si apa in functie de cantitatea de haine incarcate;
 • HomeWhiz – controlarea masinii prin intermediul aplicatiei pentru smartphone;
 • SteamCure – inmuierea petele dificile sau prevenirea formarii cutelor cu ajutorul aburului fierbinte;
 • Aquawave – crearea unei miscari fluide a rufelor cu ajutorul conturului unic al cuvei si a paletelor.

Ca si in cazul altor masini de spalat rufe produse de Beko si acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani. Mai mult, motorul ProSmart Inverter are o extragarantie de 10 ani. 

Puncte tari

+ conectivitate Bluetooh;

+ gama variata de programe;

+ viteza mare de centrifugare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ garantii extinse;

+ raport excelent calitate/pret.

Puncte slabe

– design alb simplu.

Concluzii

In concluzie, Beko B3WFU7744WB este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica foarte buna. Cele 15 cicluri de spalare, garantiile extinse si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko.

button-3