Masina de spalat rufe Indesit ITWD 71252 review

  • Eficienta
    (4.3)
  • Consum
    (4.5)
  • Pret
    (4)
4.3

Sumar

Indesit ITWD 71252 este o masina de spalat verticala cu dimensiuni reduse, eficienta si cu un consum redus de energie si apa. Viteza mare de centrifugare, nivelul redus al zgomotului si numarul mare de programe fac din aceasta masina o alegere buna, mai ales daca nu dispuneti de un spatiu prea mare.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca in trecut oferta masinilor de spalat rufe nu era foarte variata, acum nu mai este cazul. Exista masini de spalat rufe cu incarcare frontala si verticala, masini de spalat rufe incorporabile sau chiar masini de spalat cu uscator. Dintre aceastea, masinile de spalat cu incarcare verticala sunt mai compacte si ocupa mai putin spatiu dar au si alte avantaje. Incarcarea si descarcarea rufeor se face mai usor fara sa va aplecati, iar pozitionarea tamburului face ca acesta sa produca mai putine vibratii. In plus masinile de spalat verticale noi sunt la fel de performante, avand si un consum redus de energie.

Masina de spalat rufe Indesit ITWD 71252 are culoarea alba si un design clasic pntru o masina de spalat rufe cu incarcare verticala. Avand dimensiuni de 90 x 40 x 60 cm, aceasta masina are o cuva din poliplex cu capacitate mare de 7 kg, tinand cont ca este destul de ingusta. Modelul ITWD 71252 de la Indesit are un consum redus de energie fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ si in clasa B privind eficienta centrifugarii, avand un consum anual de 194 kWh, respectiv 1.05 kWh per ciclu standard de spalare. Consumul de apa este de asemenea redus, fiind de 42 litri la fiecare program standard si 8926 litri pe an.

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Indesit ITWD 71252 este o masina silentioasa, avand un nivel al zgomotului de 58 dB pentru spalare si 76 dB pentru centrifugare, desi aceasta se face cu o viteza de pana la 1200 rotatii pe minut. Panoul de comanda este situat in parte din spate a masinii si contine un buton de comanda si un afisaj cu LED de dimensiuni mari. Acesta afiseaza informatii despre programul selectat, temperatura apei, stadiul de spalare dar si timpul ramas de spalare. Asigurati-va ca nu depasiti greutatea maxima de rufe admisa si ca exista loc pentru inchiderea usoara a capacului, pentru a nu afecta buna functionare a masinii.

Masina de spalat rufe Indesit ITWD 71252 are un numar de 18 programe pentru diferitele tipuri de tesaturi dar si programe specifice pentru indepartarea petelor sau pentru un consum mai redus. Astfel daca alegeti sa spalati rufele din bumbac la 30° C puteti economisi pana la 70% din consumul de energie al unui program standard. Durata programului standard de spalare este de 220 de minute, dar exista si programe rapide pentru rufele care nu sunt foarte murdare. De asemenea, pentru rufele sensibile puteti alege programe precum spalare manuala, rufe usor de calcat sau matase si perdele. O functie foarte buna este pornirea intarziata prin care puteti pregati rufele si detergentul, iar ciclul de spalare poate incepe cu o intarziere de 24 de ore din momentul in care ati programat-o.

In concluzie, Indesit ITWD 71252 este o masina de spalat verticala cu dimensiuni reduse, eficienta si cu un consum redus de energie si apa. Viteza mare de centrifugare, nivelul redus al zgomotului si numarul mare de programe fac din aceasta masina o alegere buna, mai ales daca nu dispuneti de un spatiu prea mare.