Masina de spalat rufe Indesit BWE 71453X WSSS EU review

  • Consum
    (5)
  • Programe si functii
    (4.6)
  • Pret
    (4.9)
4.8

Sumar

Indesit BWE 71453X WSSS EU este o masina de spalat moderna cu un consum foarte redus de energie si 16 programe de spalare. Controlul intuitiv, afisajul cu LCD dar mai ales pretul foarte accesibil din aceasta perioada fac din acest model o alegere excelenta pentru familiile mici si cu venituri mai reduse.

Masina de spalat rufe este unul din cele mai importante aparate electrocasnice din orice casa, astfel ca va trebui sa va documentati pentru a face alegerea potrivita. Consumul de energie si apa, dimensiunile si capacitatea sau nivelul zgomotului si programele de spalare sunt doar cateva dintre aspectele importante pe care va trebui sa le aveti in vedere. Eticheta de eficienta energetica va poate oferi o parte a acestor informatii, iar pentru celelalte va trebui sa verificati informatiile furnizate de producator sau sa cititi reviewurile clientilor care au achizitionat acel model. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu specificatii si reviewuri excelente care este produsa de compania italiana Indesit.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Indesit

Masina de spalat rufe Indesit BWE 71453X WSSS EU

Masina de spalat rufe cu design modern

Indesit BWE 71453X WSSS EU este o masina de spalat rufe cu un design atragator de culoare alba si cu un hublou supradimensionat cu rama argintie si sticla transparenta. Capacitatea masinii este de 7 Kg, fiind potrivita pentru persoanele singure sau familiile fara copii, iar dimensiunile de 54 x 59.5 x 85 cm ii permit instalarea in holuri si bai mai inguste.

Consum redus si eficienta

Acest model are un consum anual de energie de 174 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, consumul de apa fiind de asemenea destul de redus. Eficienta la centrifugare este incadrata in clasa B, rufele avand un grad redus de umiditate dupa stoarcerea la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut. Nivelul de zgomot nu este unul din punctele forte ale acestui model, valorile de de 60 dB pentru spalare si 80 dB pentru centrifugare fiind mai mari in comparatie cu alte modele cu preturi si specificatii similare.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Indesit BWE 71453X WSSS EU

Programe si functii

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, trei butoane rotunde pentru pornire/oprire, pauza si pentru functia Push & Wash si  un afisaj cu LCD si sase butoane pentru modificarea diferitelor optiuni precum temperatura de spalare ssau viteza de centrifugare. Indesit BWE 71453X WSSS EU are 16 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi si culori precum lana, matase, mixt rufe delicate sau colorate si un program rapid cu o durata de 30 de minute.

Cele mai importante functii sunt Push & Wash care permite spalarea rapida a rufelor sintetice si din bumbac timp de 50 de minute fara sa fie nevoie sa apasati alte butoane si Delay Timer prin intermediul careia veti putea programa masina sa spele rufele atunci cand sunteti la serviciu.

Puncte tari

+ design modern

+ consum foarte redus de energie

+ 16 programe de spalare eficiente

+ functii si optiuni utile

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de spalare si centrifugare este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Indesit BWE 71453X WSSS EU este o masina de spalat moderna cu un consum foarte redus de energie si 16 programe de spalare. Controlul intuitiv, afisajul cu LCD dar mai ales pretul foarte accesibil din aceasta perioada fac din acest model o alegere excelenta pentru familiile mici si cu venituri mai reduse.