▷Beko WUE8726XST, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷Beko WUE8726XST Masina de Spalat Rufe ⭐Review si Pareri
Masina de spalat rufe Beko WUE8726XST

Product Name: Beko WUE8726XST

Product Description: Beko WUE8726XST este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Beko

 • Design
  (4.2)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Summary

Beko WUE8726XST este o masina de spalat rufe cu design simplu si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko.

Pros

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ nivel redus al zgomotului;

+ gama variata de programe;

+ functii si tehnologii de ultima generatie;

+ garantii extinse;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– design banal;

– doar 4 trepte de centrifugare.

Masinile de spalat rufe produse de compania turceasca Beko ofera un raport excelent intre calitate si pret. Beko are in portofoliu o gama variata de masini de spalat rurfe, existand atat modele mai ieftine, cu functii si programe de baza, cat si modele premium cu specificatii tehnice excelente. Cele mai noi masini de spalat rufe Beko au o eficienta energetica excelenta si utilizeaza tehnologii de ultima generatie care le imbunatatesc perfromantele si le eficientizeaza consumul de resurse. Beko WUE8726XST este o astfel de masina de spalat rufe, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Beko WUE8726XST

Beko WUE8726XST – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Beko WUE8726XST are un design alb simplu, cu un hublou cu rama de aceeasi culoare. Lateralele masinii au un design Box in box creat pentru a diminua nivelul vibratiilor din timpul spalarii si centrifugarii. Hubloul nu este foarte generos, astfel ca incarcarea articolelor mai voluminoase nu se va face foarte usor. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind destinata familiilor formate din 3-4 persoane. 

Dimensiunile masinii sunt de 55 x 60 x 84 cm, instalarea putand fi facuta intr-un hol sau o baie mai mari. Alte masini de spalat rufe produse de Beko pe care le-am analizat recent sunt: Beko B5WFT58419W (8 Kg, clasa A) sau Beko B5WFT510419W (10 Kg, clasa A).

Eficienta energetica, zgomot si centrifugare

Eficienta energetica Beko WUE8726XST

Beko WUE8726XST are un motor ProSmart Inverter care este atat fiabil dar mai ales economic. Eficienta energetica este incadrata in clasa A, pe o scara de la A la G, un ciclu standard avand un consum de doar 0.47 kWh. Nivelul zgomotului poate atinge 72 dB in cazul centrifugarii la viteza maxima, acest model fiind unul destul de silentios. Viteza de centrifugare poate fi setata in doar 4 trepte, intre 600 si 1400 de rotatii pe minut, in functie de tipul hainelor spalate. Confirmarea fiabilitatii excelente este data de garantia suplimentara de 10 ani oferita de producator.

Panou de control, programe si functii

Beko WUE8726XST

Panoul de control are o organizare clasica, un disc rotativ amplasat in partea centrala pentru alegerea programelor si un display digital cu selectoare tactile in cea dreapta. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare: Bumbac, Eco 40-60, Sintetixe, Xpress, Mix 40, Lana/Spalare manuala, GentleCare, Camasi, Geci cu puf, Hygiene+, StainExpert, Echipament sportiv, Inchise, Clatire si Stoarcere si centrifugare.

Durata unui program standard este de 3 ore si 38 de minute, insa gratie functiei Fast+ veti putea reduce timpul de spalare cu pana la 50%. Alte functii utile sunt AntiCrease care reduce formarea cutelor sau AddXtra care permite adaugarea sau scoaterea unor haine in primele 5 minute ale ciclurilor de spalare.

Tehnologii, sisteme si garantie

Beko este o companie inovatoare, iar acest aspect se observa si in gama variata de tehnologii si sisteme utilizate de acest model:

 • SteamCure – utilizeaza aburul la inceputul sau sfarsitul programelor pentru inmuierea petelor dificile sau prevenirea formarii cutelor;
 • Optisense – optimizeaza consumul de apa si energie cu ajutorul a 4 senzori;
 • Sistem automat de reglare al consumului de apa – ajusteaza consumul de apa in functie de cantitatea si de tipul rufelor spalate.

Pe langa garantia motorului de care am amintit anterior, acest model dispune de o garantie extinsa de 5 ani. Pentru a beneficia de aceasta garantie va trebui sa inscrieti produsul pe pagina producatorului.

Puncte tari

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ nivel redus al zgomotului;

+ gama variata de programe;

+ functii si tehnologii de ultima generatie;

+ garantii extinse;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– design banal;

– doar 4 trepte de centrifugare.

Concluzii

In concluzie, Beko WUE8726XST este o masina de spalat rufe cu design simplu si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko WUE8726XST