Masina de spalat rufe LG F4WT409AIDD pareri si review

๐Ÿฅ‡ LG F4WT409AIDD - 9 Kg, Clasa A+++, 1360 RPM, 14 programe, Wi-Fi, 53-75 dB
Masina de spalat rufe LG F4WT409AIDD

Product Name: LG F4WT409AIDD

Product Description: LG F4WT409AIDD este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de o viteza maxima de centrifugare de 1360 rpm, are 14 programe de spalare si utilizeaza tehnologii de ultima generatie precum AI DD sau SmartThinQ.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
  • Programe si tehnologii
  • Calitate/Pret
4.9

Sumar

LG F4WT409AIDD este o masina de spalat rufe cu design modern, capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile de ultima generatie si raportul bun dintre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile cu 2-3 copii.ย 

Pros

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de cicluri de spalare

+ tehnologii si functii moderne

+ raport excelent intre calitate si pret

Cons

– durata programelor de spalare este mare

ยป Nu ratati reducerile la produsele din campania Totul sub 120 lei de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe de generatie noua sunt dispozitive smart, care permit conectarea la retaua Wi-Fi si controlarea prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone. Aplicatia mobila permite si monitorizarea performantelor masinii, descarcarea de cicluri noi de spalare sau diagnosticarea eventualelor erori de functionare. In plus, cele mai performante modele au si un consum redus de energie si apa si utilizeaza tehnologii moderne care permit eliminarea chiar si a celor mai dificile pete intr-un timp mai scurt. O astfel de masina de spalat cu recenzii excelente de la clientii care au achizitionat-o este si modelul produs de LG a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Masina de spalat rufe LG F4WT409AIDD

Masina de spalat rufe din gama 2020

Masina de spalat rufe LG F4WT409AIDD are un design modern de culoare alba si hublou cu rama groasa si sticla neagra. Hubloul se deschide inspre dreapta, la un unghi larg de 150 grade, facilitand incarcarea si descarcarea articolelor mai voluminoase. Cuva masinii are un volum de 59 litri iar capacitatea de incarcare este generoasa (9 Kg), acest model fiind potrivit pentru familiile care au cel putin 2 copii. Dimensiunile acestui model sunt de 60 x 56 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta atat sub blatul din bucatarie, cat si pe hol sau in baie. 

Motor inverter economic

LG F4WT409AIDD are un motor inverter Direct Drive cu o eficienta energetica incadrata in clasa A+++, consumul estimativ anual de 152 kWh avand un cost lunar de aproximativ 8 lei. Eficienta la centrifugare este incadrata, de asemenea, in cea mai buna clasa: A, rufele avand un grad de umiditate de doar 44% dupa centrifugarea la viteza maxima de 1360 de rotatii pe minut. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta variaza intre 53 dB pentru spalare si 75 dB pentru centrifugarea la viteza maxima, valori mai reduse in comparatie cu modelele de generatie mai veche. 

14 cicluri de spalare

Panoul de control are o organizare clasica, cu selectorul rotativ in partea centrala si display-ul digital cu afisaj alb si butoane tactile in partea dreapta. Cele 14 cicluri de spalare includ optiuni in functie de tipul articolelor (echipament sportiv, plapumi) sau la tesaturilor (bumbac, mixte, delicate, lana). Aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de doar 30 de minute si 2 programe cu abur (Steam sau Spa) care elimina alergenii din haine. In plus, gratie conexiunii Wi-Fi, veti putea sa descarcati alte 13 cicluri de spalare precum jeans, haine copii, haine bebelusi sau costume de baie. Din pacate, durata unui ciclu standard de spalare este mare (283 de minute), insa acesta poate fi redus cu aproximativ o ora printr-o incarcare pe jumatate a masinii. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

LG F4WT409AIDD

Sisteme si tehnologii moderne

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina de spalat este dotata cu cele mai noi sisteme si tehnologii dezvoltate de LG precum AI DD care detecteaza automat greutatea si delicatetea tesaturilor, adaptand miscarile cuvei pentru protejarea hainelor. O alta tehnologie utila este SmartThinQ cu ajutorul caruia puteti sa controlati masina prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone sau cu ajutorul asistentilor virtuali Google Assistant sau Alexa de la Amazon. Dintre optiunile suplimentare cele mai utile sunt incarcarea la jumatate, pornirea intarziata intru-un interval cuprins intre 3 si 19 ore, prespalarea hainelor sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de cicluri de spalare

+ tehnologii si functii moderne

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– durata programelor de spalare este mare

Concluzii

In concluzie, LG F4WT409AIDD este o masina de spalat rufe cu design modern, capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile de ultima generatie si raportul bun dintre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile cu 2-3 copii. 

Tags: