Masina de spalat rufe Miele WDB030 WCS review

Miele WDB030 WCS
  • Consum
    (5)
  • Tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Miele WDB030 WCS este o masina de spalat rufe premium cu specificatii un design modern si specificatii tehnice impresionante. Eficienta energetica foarte buna, nivelul redus al zgomotului si programele eficiente de spalare fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Miele o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mari. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice germane sunt considerate, pe buna dreptate, cele mai fiabile, avand performante excelente si o durata lunga de viata. De exemplu, o masina de spalat rufe produsa Miele, Smeg, AEG sau Bosch va utiliza tehnologii inovatoare care ii vor asigura o eficienta energetica excelenta dar si indepartarea eficienta a celor mai dificile pete. In plus, va beneficia de o gama variata de cicluri de spalare, de un nivel rezonabil al zgomotului si de o viteza mare de centrifugare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat performanta care este produsa de compania germana Miele.

Masina de spalat rufe Miele WDB030 WCS

Masina premium de spalat rufe

Miele WDB030 WCS este o masina de spalat rufe cu un design elegant de culoare alb lotus si un hublou cu rama argintie si sticla transparenta. Hubloul are deschiderea inspre dreapta si un diametru larg care va facilita incarcarea si descarcarea usoara a rufelor, lenjeriilor, perdelelor si paturilor mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 63.6 x 59.6 x 85 cm si un tambur din inox cu structura de fagure si capacitate de incarcare de 7 Kg, putand fi introdus intr-o nisa cu inaltimea de 85 cm, sau suprapus sau alaturat cu un uscator automat de rufe. 

Eficienta energetica si silentiozitate

Miele WDB030 WCS are un motor puternic si silentios ProfiEco cu un consum anual de energie de doar 175 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa A+++. Un program standard cu incarcare maxima are un consum electric de doar 0.90 kWh si unul de apa de 50 de litri, mult mai reduse in comparatie cu alte modele cu specificatii similare. Consumul anual de apa de 10.340 litri este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate al rufelor dupa spalare si centrifugare la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare de 50 dB este unul foarte redus, cel de centrifugare putand sa atinga 74 dB la viteza maxima.

Display digital si meniu intuitiv

Panoul de control are un buton rotativ mecanic pentru pornire/oprire si selectarea ciclului de spalare si un display digital cu touch si afisaj galben pe 7 segmente, care permite modificarea unor optiuni si activarea unor functii suplimentare. Acest model dispune de 12 programe de spalare pentru diferite tesaturi precum bumbac, lana sau delicate dar si pentru camasi, haine purtate in aer liber sau cele care necesita o calcare minima. In plus, exista si un program rapid cu o durata de doar 20 de minute care se va putea utiliza pentru o cantitate redusa de rufe. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Miele WDB030 WCS

Tehnologii inovative

Fiind o masina de spalat premium, acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne si functii utile precum: Recunoasterea automata a incarcaturii si ajustarea consumului de energie si apa in functie de aceasta, Watercontrol WCS care monitorizeaza nivelul de apa din tava de scurgere si detecteaza eventualele scurgeri sau programarea intarziata intr-un interval de 24 de ore. Durata de viata a masinii poate ajunge pana la 20 de ani de utilizare, partea frontala fiind emailata pentru a rezista la coroziunea si zgarieturi. 

Puncte tari

+ design elegant

+ tambur cu structura fagure

+ eficienta energetica excelenta

+ nivel foarte redus al zgomotului de spalare

+ viteza mare de centrifugare

+ 12 cicluri de spalare

+ display digital si meniu intuitiv

+ tehnologii de ultima generatie

Puncte slabe

pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Miele WDB030 WCS este o masina de spalat rufe premium cu specificatii un design modern si specificatii tehnice impresionante. Eficienta energetica foarte buna, nivelul redus al zgomotului si programele eficiente de spalare fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Miele o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mari. 

Manual Miele WDB030 WCS