Beko WTV10746XDW, Masina de spalat rufe, 10 Kg, Clasa A+++, 1400 rpm – Pareri si Review

? Beko WTV10746XDW - 10 Kg, Clasa A+++, 1400 RPM, 53/75 dB, 15 programe
Masina de spalat rufe Beko WTV10746XDW

Product Name: Beko WTV10746XDW

Product Description: Beko WTV10746XDW este o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 10 Kg si eficienta energetica excelenta, incadrata in clasa A+++. Masina dispune de o viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM si de 15 cicluri de spalare.

Brand: Beko

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

Beko WTV10746XDW este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, tehnologiile si sistemele moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko. 

Pros

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ viteza mare de centrifugare

+ 15 cicluri de spalare

+ garantii extinse pentru motor si produs

Cons

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat

– durata mare a programelor standard

Aparatele electrocasnice comercializate sub brandul Beko ofera un raport excelent intre calitate si pret. Cele mai noi modele utilizeaza tehnologii moderne dezvoltate de Beko care le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul. In plus, designul exterior este unul modern, care permite integrarea aparatelor in bucatarii noi sau recent renovate. Beko WTV10746XDW este un astfel de aparat electrocasnic cu specificatii tehnice foarte bune iar in cele ce urmeaza vi le vom prezenta pe cele mai importante dintre acestea.

Masina de spalat rufe Beko WTV10746XDW

Beko WTV10746XDW – masina de spalat rufe cu capacitate mare

Masina de spalat rufe Beko WTV10746XDW are o carcasa alba si un hublou cu diametru mare si sticla neagra. Lateralele masinii au un design in forma de S care contribuie la reducerea vibratiilor si a zgomotului. Hubloul se deschide la un unghi larg de 170 de grade, permitand incarcarea si descarcarea facila a rufelor. Capacitatea de incarcare a masinii este de 10 Kg de rufe, fiind potrivita pentru familiile formate din cel putin 5 persoane. O capacitate mare vine cu dimensiuni pe masura (60 x 64 x 84 cm) astfel ca veti avea nevoie de un spatiu mai mare pentru instalare.

Motor Pro Smart Inverter economic

Motorul Pro Smart Inverter are o eficienta energetica incadrata in clasa A+++, consumul anual fiind estimat de producator la 214 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 12 lei. Consumul anual de apa de 10.999 litri este de asemenea unul redus la fel ca si gradul de umiditate al rufelor de 53% dupa spalare si stoarcere. Viteza de centrifugare poate fi setata in 5 trepte intre 600 si 1400 de rotatii pe minut, in functie de tipul tesaturilor si articolelor pe care le spalati. Nivelul zgomotului variaza intre 53 dB pentru spalare si 75 dB pentru centrifugarea la viteza maxima. Ca si in cazul altor modele din portofoliul Beko precum Beko WUE8736CST, Beko WUE9622XCW, Beko WUE 7646XCW, Beko WTV7744XW0 si aceasta masina beneficiaza de o extragarantie extinsa de 10 ani pentru motor.

15 cicluri de spalare

Panoul de control contine un selector rotativ si un display digital mare cu butoane tactile. Ciclurile de spalare includ 15 optiuni care permit spalarea in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, lana, delicate) sau al articolelor (camasi, echipament sportiv, lenjerie sau pleduri). In plus, exista si un program rapid potrivit pentru o cantitate mai redusa de haine. Durata unui program standard este destul de mare (238 minute) si scade la 179 de minute in cazul unei incarcaturi partiale.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Beko WTV10746XDW

Tehnologii moderne

Beko WTV10746XDW este o masina de spalat de generatie noua, astfel ca dispune de mai multe tehnologii si sisteme moderne precum Steam Cure (utilizeaza aburul fierbinte pentru prevenirea formarii cutelor si indepartarea bacteriilor) sau Add Extra (adaugarea hainelor in primele 5 minute ale programelor de spalare). Mai mult gratie conectivitatii Wi-Fi veti putea sa controlati masina prin intermediul aplicatiei HomeWiz. Daca veti achizitiona acest model in perioada urmatoare veti putea sa beneficiati de o garantie extinsa de 5 ani oferita de Beko.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ viteza mare de centrifugare

+ 15 cicluri de spalare

+ garantii extinse pentru motor si produs

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat

– durata mare a programelor standard

Concluzii

In concluzie, Beko WTV10746XDW este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, tehnologiile si sistemele moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko. 

Manual de utilizare Beko WTV10746XDW

Tags: