Masina de spalat rufe Miele WWD 120 WCS pareri si review

🥇 Miele WWD 120 WCS - 8 Kg, Clasa A+++, 12 programe, 1400 rpm, 50/78 dB
Masina de spalat rufe Miele WWD 120 WCS

Product Name: Miele WWD 120 WCS

Product Description: Miele WWD 120 WCS este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 12 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut.

Brand: Miele

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

Miele WWD 120 WCS este o masina de spalat rufe premium cu o eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe de spalare. Viteza mare de centrifugare, panoul de control intuitiv si functii utile sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Miele. 

Pros

+ design modern

+ display tactil mare

+ eficienta energetica A+++

+ programe variate de spalare

+ viteza de centrifugare mare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii si optiuni moderne

Cons

– pretul este mare

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

Aparatele electrocasnice produse de companiile germane sunt incadrate de regula in clasa premium, deoarece au atat specificatii tehnice excelente cat si o fiabilitate foarte buna. De exemplu, o masina de spalat rufe din portofoliul unei companii germane utilizeaza tehnologii de ultima generatie care permit indepartarea rapida a diferitelor tipuri de pete cu un consum redus de energie. In plus, materialele de calitate si sistemele performante ii asigura o durata de viata care depaseste 10 ani. O astfel de masina de spalat rufe incadrata in clasa premium este si modelul produs de Miele a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

Masina de spalat rufe Miele WWD 120 WCS

Masina de spalat rufe premium

Masina de spalat rufe Miele WWD 120 WCS are un design modern alb lotus dominat de hubloul mare cu rama negru obsidian si inel alb. Hubloul are balamaua in dreapta, masina putand fu instalata atat intr-o nisa cu latimea de 85 cm cat si deasupra unei masini de spalat rufe cu ajutorul unui kit de suprapunere. Acest model are dimensiuni de 59.6 x 64.3 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Motor ProfiEco economic

Miele WWD 120 WCS are un motor ProfiEco a carui eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa (A+++), consumul anual estimativ de 177 kWh avand un cost lunar de cel mult 9 lei. Un program standard de spalare are un consum de 0.90 kWh si 49 litri de apa, valori mult mai reduse in comparatie cu o masina de generatie mai veche. Eficienta energetica la centrifugare este incadrata in clasa B, viteza de stoarcere putand fi setata in 4 trepte intre 600 si 1400 de rotatii pe minut. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta are o valoare de doar 50 dB pentru spalare si de 78 dB pentru centrifugare la viteza maxima. 

12 cicluri de spalare

Panoul de control are o inclinatia de 5% si este compus dintr-un disc selector pentru alegerea ciclului de spalare si dintr-un display digital tactil care are afisaj galben in 7 segmente. Cele 12 programe de spalare permit curatarea rufelor atat in functie de tipul tesaturii (bumbac, bumbac eco, lana, denim, delicate) cat si al articolelor (camsa, calcare minima). In plus, exista si un program rapid cu durata de doar 20 de minute care este potrivit pentru improspatarea hainelor putin purtate. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Miele WWD 120 WCS

Functii moderne

Fiind un model premium, aceasta masina de spalat rufe dispune de mai multe sisteme si functii moderne precum recunoasterea automata a incarcaturii si adaptarea consumului si a timpului de spalare in functie de aceasta. Alte functii disponibile sunt AddLoad care permite adaugarea de articole dupa inceperea programului de spalare sau blocarea accesului copiilor la meniu. Dintre optiunile suplimentare, cele mai utile sunt prespalarea, clatirea suplimentara sau precalcare. 

Puncte tari

+ design modern

+ display tactil mare

+ eficienta energetica A+++

+ programe variate de spalare

+ viteza de centrifugare mare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii si optiuni moderne

Puncte slabe

– pretul este mare

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

Concluzii

In concluzie, Miele WWD 120 WCS este o masina de spalat rufe premium cu o eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe de spalare. Viteza mare de centrifugare, panoul de control intuitiv si functii utile sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Miele. 

Manual de utilizare Miele WWD 120 WCS

Manual Masina de Spalat Ruf… by Perfectreview