AEG LTN7C373E, Masina de spalat rufe cu incarcare verticala, 7 Kg, Clasa C, 1300 RPM – Pareri si Review

▷ AEG LTN7C373E, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa C, 1300 RPM, 11 programe ▷ Pareri ▷ Review
Masina de spalat rufe AEG LTN7C373E

Product Name: AEG LTN7C373E

Product Description: ▷ AEG LTN7C373E este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are o capacitate de incarcare de 7 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa C. Masina dispune de 11 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1300 RPM.

Brand: AEG

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si tehologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.4

Sumar

AEG LTN7C373E este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are un design minimalist si o eficienta energetica buna. Tehnologiile moderne, panoul de control intuitiv si garantiile extinse oferite de producator, sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul AEG.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna;

+ viteza de centrifugare de 1300 RPM;

+ tehnologii moderne;

+ garantii extinse oferite de producator.

Cons

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

– pretul este destul de mare;

– numar mai redus de programe in comparatie cu alte modele.

Alegerea masinii de spalat rufe trebuie facuta in functie de numarul de persoane din locuinta, dar si de spatiul disponibil. De exemplu, o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu capacitate de incarcare de 7 Kg este potrivita pentru o familie formata din 2-3 persoane si se poate instala intr-o nisa de pe hol sau din baie. Aceste masini de spalat rufe au specificatii similare cu cele cu incarcare frontala, insa pretul de achizitie este putin mai mare. 

Cele mai ieftine masini de spalat rufe cu incarcare verticala sunt cele produse de Indesit si Candy iar cele mai scumpe cele comercializate sub brandurile AEG si Miele. AEG LTN7C373E este o astfel de masina de spalat rufe cu incarcare verticala, iar in randurile urmatoare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si Top 5 Cele mai bune masini de spalat rufe AEG

Masina de spalat rufe AEG LTN7C373E

AEG LTN7C373E – design, dimensiuni si capacitate de incarcare

Masina de spalat rufe AEG LTN7C373E are un design minimalist, cu carcasa alba si panou de control mare in partea superioara spate. Manerul argintiu contribuie la elegante designului si asigura o deschidere lina la fiecare utilizare. Piciorusele ajustabile si peretii laterali cu striatii asigura reducerea nivelului vibratiilor si a zgomotului.

Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg si dimensiuni compacte: latime 40 cm, adancime 60 cm si inaltime 89 cm, instalarea putand fi facuta si intr-o baie mai ingusta. Alte modele de masini de spalat rufe cu incarcare verticala pe care le-am analizat recent sunt:

Motor, eficienta energetica si viteza de centrifugare

Eticheta energetica AEG LTN7C373E

AEG LTN7C373E are un motor OKOInverter cu magnet permanent, care este atat economic cat si durabil. Eficienta energetica este incadrata in clasa C, pe o scara de la A la G, un ciclu standard avand un consum de 0.59 kWh si 45 de litri de apa. Viteza maxima de centrifugare este de 1300 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditare reziduala de 53.6% dupa spalare si stoarcere. Nivelul maxim al zgomotului este de 79 dB, o valoare destul de mare, care poate sa deranjeze celelalte persoane din casa.

Panou de control, programe si functii

AEG LTN7C373E

Panoul de control contine un selector rotativ cromat in partea stanga, pentru alegerea ciclului de spalare, si un display digital cu afisaj rosu incadrat de mai multe butoane. Masina dispune de 11 cicluri de spalare: Eco 40-60, Bumbac, Sintetice, Delicate, Lana/Matase, Abur, 20 min 3kg, Jachete, Pilote, Blugi, AntiAllergy. Dupa cum se poate observa exista atat un program rapid cu durata de 20 de minute cat si programe cu abur care elimina alergenii din haine si previn formarea cutelor. 

Durata unui program standard este de 3 ore si 25 de minute, insa gratie senzorilor de masurare a incarcaturii, atat timpul de spalare cat si consumul de energie si apa sunt ajustate automat in functie de aceasta. Functiile optionale includ clatirea si stoarcerea suplimentara sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Tehnologii si garantie

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum ProSense care adapteaza ciclul de spalare la durata minima in functie de fiecare incarcatura. O alta tehnologie moderna este ProSteam care finalizeaza ciclul de spalare cu abur pentru a preveni formarea cutelor. Aceast model beneficiaza de garantii extinse oferite de AEG, atat pentru motor (10 ani), cat si pentru masina de spalat (5 ani).

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna;

+ viteza de centrifugare de 1300 RPM;

+ tehnologii moderne;

+ garantii extinse oferite de producator.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

– pretul este destul de mare;

– numar mai redus de programe in comparatie cu alte modele.

Concluzii

In concluzie, AEG LTN7C373E este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are un design minimalist si o eficienta energetica buna. Tehnologiile moderne, panoul de control intuitiv si garantiile extinse oferite de producator, sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul AEG. 

Manual de utilizare AEG LTN7C373E

 

Tags: