Masina de spalat rufe mini Daewoo DWD-CV702G review

 • Design
  (5)
 • Consum
  (4.5)
 • Pret
  (4)
4.5

Sumar

Daewoo DWD-CV702G este o masina de spalat de mici dimensiuni, cu un design elegant si exclusivist si cu o eficienta energetica ridicata. Nivelul de zgomot scazut, cele 6 programe de spalare sau motorul inverter sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga ca este o achizitie foarte buna.

Daca locuiti intr-o garsoniera sau intr-un apartament mic s-ar putea sa nu aveti spatiul necesar pentru a instala o masina de spalat de mari dimensiuni. In acest caz singurele solutii erau achizitia unei masini de spalat slim sau a uneia cu incarcare verticala, care fiind mai ingusta ocupa mai putin loc. In ultima perioada, tot mai multi producatori de electrocasnice incearca sa vina cu o noua solutie – masinile de spalat de mici dimensiuni. Acestea se pot monta pe perete astfel ca sunt perfecte pentru o baie sau un hol de mici dimensiuni. Trebuie totusi sa tineti cont ca aceste masini au o capacitate de incarcare de pana in 3 kg astfel ca nu sunt potrivite pentru familiile care au mai multi copii.

Masina de spalat rufe mini Daewoo DWD-CV702G

Masina de spalat mini

Daewoo DWD-CV702G este o masina de spalat de mici dimensiuni, care are un design modern si elegant in forma de cub cu margini rotunjite. Masina de spalat este produsa in Korea, are culoare alba, iar hubloul este din sticla transparenta astfel ca veti putea sa vedeti cand s-a incheiat ciclul de spalare. Avand o greutate de 16.5 kg si dimensiuni de 55 x 60 x 30.2 cm aceasta masina se poate monta cu usurinta pe un perete din baie, hol sau bucatarie. Capacitatea de incarcare a acestei masini de spalat mici este de 3 kg, fiind potrivita astfel pentru persoanele singure sau pentru cuplurile fara copii. In aceasta capacitate incapt 11-12 tricouri sau 8-9 prosoape sau 2 perechi de pantaloni la o singura spalare.

Masina de spalat mini Daewoo DWD-CV702G

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Eficienta energetica ridicata

Masina de spalat rufe mini Daewoo DWD-CV702G este incadrata in clasa A ++ de eficienta energetica si in clasa C la eficienta la centrifugare. Viteza de centrifugare este de 700 de rotatii pe minut astfel ca rufele vor avea putin mai multa umezeala reziduala comparativ cu cele spalate la o masina cu viteze de centrifugare de 1000-1200 rotatii pe minut. Nivelul zgomotului este unul redus tinand cont si de dimensiunile masinii de spalat avand valori de 55 dB pentru spalare si 65 dB pentru centrifugare.

6 programe de spalare

Panoul de control este situat in partea de jos a masinii si este format dintr-un afisaj cu LED, 4 butoane mari pentru pornire/oprire, clatire si 6 butoane mici pentru selectarea programelor de spalare. Aceste programe sunt:

 • bumbac 40°C
 • bumbac 60°C
 • sintetice 20°C
 • bumbac eco 40/60°C
 • baby care 80°C
 • clatire

Cel mai scurt program este cel pentru rufele sintetice care dureaza doar 29 de minute in timp ce programul baby foloseste temperaturi ridicate pentru a spala si dezinfecta hainele bebelusilor. Masina dispune de sisteme de blocare a accesului copiilor atat in panoul de control cat si pentru hublou. Sertarele pentru detergent si balsam se afla in partea superioara a hubloului si au forme rotunjite pentru a asigura o alimentare mai usoara.

Concluzii

In concluzie, Daewoo DWD-CV702G este o masina de spalat de mici dimensiuni, cu un design elegant si exclusivist si cu o eficienta energetica ridicata. Nivelul de zgomot scazut, cele 6 programe de spalare sau motorul inverter sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga ca este o achizitie foarte buna.