Review: Beko WUE7726XWST, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri

▷Beko WUE7726XWST Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Beko WUE7726XWST

Product Name: Beko WUE7726XWST

Product Description: Beko WUE7726XWST este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Beko

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Beko WUE7726XWST este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Conectivitatea Bluetooth, gama variata de programe si garantiile extinse oferite de producator sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko.

Pros

+ design modern;

+ conectivitate Bluetooth;

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ gama variata de programe;

+ viteza mare de centrifugare;

+ garantii extinse.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– centrifugare dispune de doar 4 niveluri.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Utilizarea eficient a spatiului util din locuintele mici se poate face si prin achizitionarea unor aparate electrocasnice mai compacte. De exemplu, o masina de spalat rufe cu o capacitate mai redusa, va avea o adancime mai mica si va putea fi instalata chiar si pe un hol mai ingust. Oferta de masini de spalat rufe slim este variata, astfel ca puteti opta si pentru un model cu specificatii tehnice bune. Beko WUE7726XWST este o astfel de masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Beko WUE7726XWST

Beko WUE7726XWST – design, capacitate si dimensiuni

Beko WUE7726XWST este o masina de spalat rufe cu un design actual, din care iese in evidenta hubloul cu rama neagra lata. Lateralele masinii au un design box in box, creat pentru reducerea zgomotului si a vibratiilor din timpul spalarii si stoarcerii. Hubloul se deshide inspre stanga si are un diametru suficient de larg, care faciliteaza incarcarea rufelor mai voluminoase. Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Dimensiunile acestui model sunt de 64 x 49 x 84 cm, instalarea putand fi facuta si intr-o baie mai mica. Alte masini de spalat rufe cu dimensiuni comapcte pe care le-am analizat recent sunt: Beko B3WFU7744WB (7 Kg, clasa A) sau Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S (7 Kg, Clasa A).

Eficienta enegetica, centrifugare si zgomot

Eficienta energetica Beko WUE7726XWST

Beko WUE7726XWST are un motor ProSmart Inverter care are atat o fiabilitate foarte buna cat si un consum redus de energie. Eficienta energetica este incadrat in clasa B, pe o scara de la A la G, un ciclu standard avand un consum de 0.51 kWh si 41 litri de apa. Viteza de centrifugare poate fi setata in doar 4 trepte intre 600 si 1400 de rotatii pe minut, in functie de tipul tesaturilor spalate. Nivelul zgomotului poate atinge 72 dB in cazul stoarcerii la viteza maxima, care este comparabil cu cel al altor modele de generatie noua.

Panou de control, programe si functii

Beko WUE7726XWST

Panoul are un disc rotativ negru in partea centrala si un display digital cu afisaj alb si selectoare tactile in cea dreapta. Controlul masinii se poate face si prin intermediul aplicatiei HomeWhiz, gratie conectivitatii Bluetooth. Pentru spalare aveti la dispozitie 15 programe: Bumbac, Eco 40-60, Sintetice, Xpress, Lana, GentleCare, Descarcare Program, Camasi, Geci de puf, Hygiene+, Expert pete, Echipament sportiv, Haine inchise si Clatire. Pe langa aceste programe veti mai putea descarca alte 5 ciculuri: Mixte, Perdele, Lenjerie, Jucarii de plus si Prosoape.

Durata unui program standard este de 3 ore si 27 de minute insa gratie functiei Fast+, veti putea sa reduceti timpul anumitor programe cu pana la 55%. Alte functii utile sunt Anticrease (previne formarea cutelor pe haine) si Child Lock (blocheaza accesul copiilor la meniu).

Tehnologii, sisteme si garantie

Pe langa aceste functii utile, acest model utilieaza si cele mai noi tehnologii dezvoltate de Beko precum:

 • Optisense – optimizeaza automat consumul de apa si energie cu ajutorul a 4 senzori;
 • SteamCure – elibereaza abur fierbinte la inceputul sau sfarsitul programului pentru a inmuia murdaria sau pentru a preveni formarea cutelor;
 • Aquawave – utilizeaza miscari blande care impreuna cu un contur unic la cuvei protejeaza chiar si cele mai delicate tesaturi.

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani, iar motorul ProSmart Inverter are o extragarantie de 10 ani. Pentru a beneficia de aceste garantii va trebui sa inscrieti produsul pe: extragarantie.beko.ro

Puncte tari

+ design modern;

+ conectivitate Bluetooth;

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ gama variata de programe;

+ viteza mare de centrifugare;

+ garantii extinse.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– centrifugare dispune de doar 4 niveluri.

Concluzii

In concluzie, Beko WUE7726XWST este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Conectivitatea Bluetooth, gama variata de programe si garantiile extinse oferite de producator sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko WUE7726XWST