Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LE review

  • Consum
    (5)
  • Eficienta
    (5)
  • Tehnologii
    (5)
5

Sumar

Samsung WW80K7415OW/LE este o masina de spalat rufe cu un design modern, un consum redus de energie si o viteza mare de centrifugare. Panoul de control cu display digital, posibilitatea de control cu ajutorul smartphone-ul sau programele eficiente de spalare sunt argumente solide in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat premium.

In ultima perioada au aparut din ce in ce mai mult aparate electrocasnice la care va puteti conecta cu ajutorul unui smartphone. Majoritatea dintre acestea pemit diagnostica unor eventuale erori sau monitorizarea bunei functionari insa un aparat cu adevarat inteligent va permite si controlarea acestuia cu ajutorul telefonului mobil. De exemplu, o masina de spalat inteligenta permite pornirea sau oprirea, dar si vizualizarea unor alerte precum stadiul sau finalizarea ciclului de spalare. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe inteligenta produsa de produsa de Samsung, unul din cel mai inovativi producatori la nivel mondial.

Masina de spalat Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OWLE review

Design modern si inovativ

Samsung WW80K7415OW/LE este o masina de spalat rufe cu un design elegant de culoare alba si un hublou supradimensionat cu sticla Crystal Blue. Rama hubloului are o culoare albastra inchis, iar in partea superioara se afla compartimentul add wash care va permite sa adaugati rufe chiar si dupa ce ati pornit ciclul de spalare. Masina are o capacitate de 8 kg fiind potrivita pentru familiile care au unul sau doi copii. Tehnologia VRT Plus reduce vibratiile si nivelul zgomotului care are valori mici atat pentru spalare (52 dB) cat si pentru centrifugare (74 dB) la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut.

Eficienta la spalare si centrifugare

Consumul energetic al acestui model de la Samsung este incadrat in cea mai eficienta clasa energerica A+++, valoarea consumul anual fiind de 136 kWh. Consumul lunar de apa este de  asemenea unui scazut, cei 675 de litri fiind o cantitate mult mai redusa in comparatie cu a altor masini de spalat cu capacitati similare. Eficienta la centrifugare este incadrata tot in clasa A, masina consumand mai putina energie desi rufele au un grad de cel mult 44% umiditate reziduala dupa spalare. Motorul cu invertor digital foloseste magneti puternici pentru reducerea zgomotului si a consumului de energie, Samsung oferind o garantie extinsa de 10 ani pentru acesta.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OWLE pareri

Programe eficiente si rapide

Samsung WW80K7415OW/LE are 14 programe de spalare moderne precum lenjerii, baby care, rufe delicate sau rufe inchise cu o durata de spalare cuprinsa intre 59 si 280 de minute. Programele de spalare pot fi personalizate cu ajutorul celor trei functii: spalare intensiva, prespalare sau Bubble Soak care va vor ajuta sa indepartati chiar si cele mai dificile pete de pe hainele voastre preferate.

Smartphone control

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si un afisaj electronic de culoare albastra care este incadrat de 8 butoane dreptunghiuare. Acestea vor putea fi folosite pentru setatea timpului de spalare, a vitezei de centrifugare sau a functiilor speciale.

Aplicatia mobila dezvoltata de Samsung permite controlul masinii de pe smartphone, astfel ca veti putea sa vedeti stadiul si timpul ramas de spalare sau puteti sa fiti anuntati de finalizarea ciclului de spalare sau chiar ca ati uitat rufele in masina de spalat. Cu ajutorul aceleiasi aplicatii veti putea sa diagnosticati eventualele erori ale masinii de spalat. Tehnologia Eco Bubble permite inlaturarea rapida a petelor chiar si la temperaturi mai mici de spalare iar cu ajutorul functiei de pornire intarziata veti putea sa spalati rufele atunci cand sunteti la serviciu sau la cumparaturi.

Puncte forte

+ design elegant

+ consum foarte redus de energie

+ programe eficiente de spalate

+ afisaj digital albastru

+ smartphone control

+ functii si tehnologii moderne

Puncte slabe

– unele programe de spalare sunt cam lungi

Concluzii

In concluzie, Samsung WW80K7415OW/LE este o masina de spalat rufe cu un design modern, un consum redus de energie si o viteza mare de centrifugare. Panoul de control cu display digital, posibilitatea de control cu ajutorul smartphone-ul sau programele eficiente de spalare sunt argumente solide in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat premium.